• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

07.11.2021

08:36

Skandal! Donesite mi papire za razvod braka ovde! Dalila donela odluku, Dejan je izvređao: Hoće da bude slobodna da se uda za Cara! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

Skandal! Donesite mi papire za razvod braka ovde! Dalila donela odluku, Dejan je izvređao: Hoće da bude slobodna da se uda za Cara! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Dejan Dragojević suočili su se pred predstavnicima novinara.

- Razočarana sam tim postupkom...Užas, sve je lažno od strane njega i ja tu ne bih ništa komentarisala. Držaću se toga da mu konci sarkazma i irnoije ništa dobro ne donose. Jako je ružno, isplakala sam se dovoljno. On se smeje na sve ovo, a zna na šta je aludirao. Ovo su odlike psihopate. Kako može normalan čovek da kaže da je time hteo da me podseti na lepe stvari i sad kad ti to kažeš, a zna da sam se ostila loše, on se smeje ovde - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Ma daj bre, meni je u glavi rolerkolster...Ona je otišla posle sedam dana i priča sa njim o deci...Ko koga ovde zaje**va. Ona je meni davala nadu da se tamo ništa ne dešava, da mi je ona rekla da je drugačije, ne bih ništa uradio. Ja sam mesec dana bio na pauzi, da bi videla da li ima prođu tamo. Saobraćajac u rijalitiju, a tu prođu može imati svako - rekao je Dejan.

- Nećeš se ti smuvati sa klinkom nekom, nego sa nekom gospođom koja će da te finansira. Neko još blizak mu je našao gospođu od 55 godina, zna on ko je to. Nisam ga ja finansirala, ali će gospođa da ga finansira. Ja se celog života samu sebe finansirala, uložila u sve što treba da se uloži i oduvek živela lepo. Mene niko nije oblačio, niko mi stan kupio nije niti automobil. Moj fakultet i tu prvu godinu sam sama finansirala. Sad ti poslednji put kažem da me ne vučeš za jezik - ubacila se Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Ja sam rekao da je za mene gospođa sa detetom u ruci, koja zna šta želi od života. Nije provokacija, Boga mi. Kada to kažem mislim na to da je zrela i da zna šta hoće. Ne treba mi ni ona od 15. Da mi se ovo ponovo dešava u životu, bespotrebno je. Da se vratim na limunove. Pokušavao sam na neki indirektno direktan način da to uradim. Ja se sada usuđujem zbog toga što sam uradio, ali je to bio moj vid borbe. Meni nema bitnije stvari od toga i hteo sam da vidim na čemu smo. Vidim da je njoj to što joj je traumatično, da je o tome pričala sa momkom sa kojim je mesec dana. Mnogo je veliki pad ako promašiš avion. Ja da sam hteo to da je pitam, bilo bi možda bolje - rekao je Dejan.

- Mi kad smo ušli u vezu, izašli smo na ulicu. Hteo si sve i odmah i sad kad sam ja u drugoj vezi, hoćeš da sve ideš hronološki. Jadan si, a nisi mi uopšte smešan - rekla je Dalila.

- Ti nisi svesna šta radiš - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Neću iz poštovanja prema Filipu da pričam ovde i neću ga vređati i spustiti ovde kako bi počeo opet da lupa glavom ovde. Ja ovde žrtva ne mogu da budem. Znam ja kako ti perfidno i nisko udaraš i kajem se svakog videa na jutjubu sa njim, pa jedva čekam i da izađem i da ih obrišem. A možda se i pokajem svih pet godina provedenih sa tobom. Nije on varao, on je bio pošten i fin. Kunem ti se, bukti u meni, neću, suzdržavam se i pokazaću nešto loše. Nekla ostaje, nema veze, ostaće u meni do trenutka kada budem jako eksplodiralo - rekla je Dalila.

- Mene je sramota i da kažem šta ona radi, ali se dešavaju stvari gde pokušavam sebe fizički da naštelujem, ali mi bude krivo kad neke stvari vidim. Eto, na primer, ono kad ga je zajahala u spavaćoj sobi - komentarisao je Dejan.

- Hoću razvod braka ovde, donesite mi papire ovde, evo ja molim produkciju, da kontaktiraju moju advokaticu - rekla je Dalila.

- Ona to i hoće, da bi mogla ovde da se uda za Cara, ja je čitam kao knjigu - dodao je Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ludilo mozga

pre 2 godine

Dalila je jžena nisko g morala, bezobrazna,drska, nema empatiju prema rugim ljudima egocenrik, jednostano samoživaje.Dejana psihički zlostalja i maltretira namerno dabi bila bitna. Ona je tži psiho, a njega nazia "sihopatom", da bi sebe oprala. Manipulatorka i prevarant. Kleptomanka koja krade Dekijev novac od bžeta iz njegovog šteka, da bi isfinansrala alkohol za nju i Cara nažurci ka i njegovo kockanje na račun Dejana.Krade u i hranu i zajdno sa svojim ljubavnikom je jede.Koi je to talog katastrofa.Njena burna rošlost od 16 g. je konačno dolazi glave.Više ne zna šta govori i kome se obraća...pa posle pet minuta menja odluke. bivši muž je ošišao do glave/Eso/ za koga je bila uatajer je uhvatio sa drugim u prevari.Dekija je varala u braku(Mladen Vuletić javno za medije izneo/.Prko Brendona se letos rasitivala za Cara de se alazi, da li ulazi u Zarugu idr. i dr. Brendon se jano oglasio za medije i sve to izneo.Dejan je kičmu izlomio jer je zajedno sa majstorima gradio kuću.ladić je zaprimer. Svi člaču u Bosni za njim. Obožaaju ga. Husu,njen otac se nje sada po drugi put odrekao.Od stresa čovek je završio na kardiologji ubolnici.Dejana voli kao sina a njoj poručuje da ne dolazi jer više nema gde, da produži dalje i neka radi šta oće,ne želi da je vidi više.Podrška za ejana.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20