• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

12.11.2021

16:43

ONA JE LOŠA OSOBA! Ša isprozivao Dalilu, pa razotkrio njen plan do najsitnijih detalja: Probaće da se vrati mužu, a on ako je pametan...

Marko Đoković

Rijaliti

ONA JE LOŠA OSOBA! Ša isprozivao Dalilu, pa razotkrio njen plan do najsitnijih detalja: Probaće da se vrati mužu, a on ako je pametan...

Podeli vest

Bivši učesnik "Zadruge" Nenad Aleksić Ša dao je svoj sud o ponašanju Dalile Dragojević i njenog muža Dejana!

Nakon odgledanog snimka svađe aktuelne ućesnice Zadruge Dalile Dragojević i Sanje Grujić, Nenad se osvrnuo na odnos ljubavnog trougla koji intigira celu javnost već neko vreme.

- Dalila ko Dalila. Ona je po meni loša osoba, samoživa, ne voli ni sebe a kamoli druge. Sve što radi radi iz koristi, ovoga puta zbog popularnosti. Sada joj je sve top, glavna je tema trenutno i odlično će ona to iskoristiti kad izađe. Ovog čoveka mi je iskreno žao. Car ko Car, uvek neko zezanje, i on mnogo toga radi zbog rijalitija. Nju čim sam upoznao shvatio sam da mi ne leži i da je loša. Mene je najviše osuđivala zbog moje situacije, a uradila je mnogo gore od mene. Ona je glumac i to je sto posto tako. Mislim da će se na kraju vratiti Dejanu, on će joj sve oprostiti definitivno.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

Reper je dao svoj sud o novoj ljubavi Dalile i Cara, a onda je spomenuo i svoje prognoze za ovaj turbulenti odnos.

- Gde se zaljubila. Ljubavi na prvu se desi jednom u sto godina. Ja sam se u Taru zaljubio nakon pet meseci, na početku je bilo zagrejavanje, tek kasnije sam odlepio. Mislim da ga je varala u braku, to je sto posto. Više je ona bila muško u tom braku. Ona je već imala u glavi da će praviti priču, da nije bio Car bio bi neko drugi. Trajaće to još neko vreme. Car je zaljubljive prirode, on je takav, njemu to nije ništa novo i sve mu je prolazno. Mislim da kad sve to pukne, probaće da se vrati mužu, a on ako je pametan samo noga u du*e i ćao.

Foto: Marko Đoković

Dejan Dragojević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija