• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

16.11.2021

21:15

KARAMBOL U "ZADRUZI" STARLETA DIGLA RUKU NA MUŽA! Dalila prebila Dejana: Pi*kice, kukaš kao žena!

printscreen

Rijaliti

KARAMBOL U "ZADRUZI" STARLETA DIGLA RUKU NA MUŽA! Dalila prebila Dejana: Pi*kice, kukaš kao žena!

Podeli vest

Dalila Dragojević prebila je svog muža Dejana u "Zadruzi 5" i poručila mu da je "pi*kica koja kuka kao neka žena"! Starleta je uletela u spavaću sobu i počela da pesniči i šutira supruga, koji je na "Zadrugoviziji" javno zatražio razvod braka.

- Sram te bilo, širiš noge u rijalitiju! Video sam snimak vašeg seksa, nisam znao da si tako laka žena! Još si izabrala kriminalca i uličara! Ceo život ćeš nositi fantomke, pljačkaćeš banke, šmrkaćeš i završićeš u zatvoru - rekao je Dragojević, aludirajući na kriminalnu prošlost Filipa Cara, a ona mu je odbrusila:

Foto: printscreen

Dalila napada Dejana

- Sa osmehom ću da pljačkam banke i idem u zatvor! Car i ja imamo najbolji seks na svetu! Ti mi se odavno gadiš, nikad me više nećeš imati!

Izdržavala muža

Dejan se smejao, a Dalili je pukao film i izudarala ga je! Obezbeđenje ju je jedva odvuklo od muža, a ona je nastavila da urla.

- Uništio si mi život! Kunem ti se Bogom: uništiću i ja tvoj! Izdržavala sam te pet godina, dok si ti samo igrao igrice. Sad glumiš ucveljenog muža zbog rijalitija i naroda! - vikala je Dalila kroz suze.

Biljana Dragojević: Car
će postati Fikret Mujić!

Biljana Dragojević teško podnosi sve što se dešava s njenim sinom Dejanom:

- Vidim da Dalila pokušava da se opravda na sve načine. Ne bira sredstva! Posle svih uvreda, počela je i da ga udara. Sramota! Dejan je bio slepo zaljubljeni klinac, sad mu se sve obilo o glavu! Ako ostanu zajedno, Car će brzo postati Fikret Mujić, tako ga već nazivaju!

Foto: printscreen

Obezbeđenje odvaja Dalilu od Dejana

Kad je čuo šta se desilo, Car je stao na stranu svoje ljubavnice, pa se i on okomio na Dragojevića. I njihova svađa umalo nije kulminirala fizičkim sukobom!

- Hoćeš da te prebijem i izađem?! Priznaj da bi to najviše voleo! Da ti razmrljam tu facu i odem - vikao je Filip, a Dejan mu je mirno odgovorio da bi voleo da ga udari.


Obračun u ring

Momak iz Crikvenice se odmah zaleteo na Dalilinog muža, ali je obezbeđenje uspelo da ga obuzda.

- Jao, praseća glavo, ajde skloni tu jabuku iz usta i grokći! Pošto toliko želiš da se biješ, molim produkciju da nam u rijalitiju organizuju ring, pa da odmerimo snage - poručio je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

Filip nije izdržao pritisak, pa je na kraju i on pukao! Lomio je sve pred sobom, plakao, gušio se i dozivao majku i sestru.

- Vadite me odavde ako me volite! Majko, sestro, spasite me! Život mi je uništen! Ubiću nekog ako ostanem! - jecao je Car.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija