• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2021

12:30

DALILA CARU PRIZNALA DA ŽELI DA BUDE INTIMNA SA NJIM, ON JE POKOSIO ODGOVOROM! Skandal se nastavlja - najavio osvetu!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA CARU PRIZNALA DA ŽELI DA BUDE INTIMNA SA NJIM, ON JE POKOSIO ODGOVOROM! Skandal se nastavlja - najavio osvetu!

Podeli vest

Dalila Dragojević je sinoć provocirala svog bivšeg dečka Filipa Cara, te su nastavili svoj obračun koji neprestano traje od momenta njihovog raskida.

- Prijatelju moj, ne misli o njoj - smeškala se Dalila.

- Voleo bih da sam Dejan. Znaš kako sa mnom zaje*ancija prolazi, tako da te ceo život glava boli. Kad je neko dobar sa mnom to je ljubav i zaštita 24 sata, ali meni kad se radi iza leđa, onda je šou. Meni si dokazala koliko sam bitan, nju je mogao da je*e ko je hteo i Karić i Osmakčić - rekao je Car.

Ne možeš ti mene više da isprovociraš, da se razumemo. Samo vređaj, posle nemoj da se čudiš kada dolaze pitanja. Sve radi samo nemoj da mi bacaš stvari pošto sam bukvalno ostala bez ičega - smejala se zadrugarka.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Car

- Videćeš kako će meni parfemi doći - rekao je Car.

Šta se ja nerviram - nastavio je Car.

Ja te volim, volim te - smnejala se Dalila.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Car

Sad ćeš da vidiš šta je ljubav, šta je osveta - rekao je Car.

Ja te volim, najviše na svetu te volim. Spremna sam da umrem za tebe, ali za ovo što si mi uradio neću ti nikada oprostiti. Sad bih te poljubila, sad bih imala se*s sa tobom, sad bih te izludela da ne znaš gde si, ali neću, ne mogu da ti oprostim. Ja ga volim, Sale, nikada ovako nisam volela, ali sve ovo što radi - radi protiv sebe - provocirala je Dalila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17