• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

18.11.2021

20:11

DALILA U SUZAMA ISTRČALA IZ BELE KUĆE! Poslala poruku Maji Marinković, njoj neće biti DOBRO kada čuje šta joj je Dragojevićka PORUČILA! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA U SUZAMA ISTRČALA IZ BELE KUĆE! Poslala poruku Maji Marinković, njoj neće biti DOBRO kada čuje šta joj je Dragojevićka PORUČILA! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car poslao je emotivnu poruku Dalili Dragojević sa kojom je nedavno raskinuo!

Filip Car je priznao da voli Dalilu Dragojević, a ona je u suzama napustila Belu kuću.

- Pa ne znam...Za par meseci će biti uspomene, ne ide da ja gledam to i plačem...Ja sam ovde 98% čist, tako da je to to - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dallila Dragojević

- Vidiš šta uradiše 4 kutije - glasilo je naredno pitanje.

- To nije do 4 kutije, nego do reakcije i komentarisanja, ali mi je drago, dali su mi vetar u leđa. Drago mi je što se to dešava i nadam se da mi neće krasti sada mleko kada smo razvedeni i da će svoje prljave ruke da drži podalje. Sve joj se u životu vraća - rekao je Dejan.

- Ja mu se izvinjavam za nasrtaje...Ja se tvom ormaru ne približavam, tvoje mleko nisam dotakla...Ovim putem samo želim da izvinim Maji Marinković zbog svega što se desilo, jer Filip nije načisto sa njom. Majo što se mene tiče, Filip ti je slobodan, radi sa njim šta hoćeš - rekla je Dalila.

- Ona će biti još gora, ovo je tek početak...Ona navodi indirektno da kaže za Maju isto što i za nju, da bi se solidarisala. To su njeni šlageri - rekao je Dejan.

- Da li ti uopšte voliš Dalilu - glasilo je pitanje.

- Da, ne znam kako to ne vidi...Mene ne zanima niko osim nje - rekao je Car.

- Ja sam demolirana u ovom rijalitiju, uništena sam skroz - rekla je Dalila, pa je u suzama napustila Belu kuću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija