• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

16.12.2021

14:37

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA - DEČKO JE RASKRINKAO?! Marko se izlanuo - evo šta je rekao!

printscreen

Rijaliti

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA - DEČKO JE RASKRINKAO?! Marko se izlanuo - evo šta je rekao!

Podeli vest

Starleta i biša zadrugarka Stanija Dobrojević pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa, a tom prilikom je prokomentarisala svoj povratak u "Zadrugu 5".

Odmah na početku Dobrojevićeva je otkrila da je honorar koji je uložila u penthaus koji se nalazi u Rumi, kupila od novca koji je dobila od rijalitija, ali i prodatog stana nedavno.

- Jeste, od Zadruge 2 i prodaja od mog prethodnog prodatog stana. Kada me pozovu, vratiću se, tamo na proleće, mislim da nisam potrebna, priča se zavrtela - rekla je Stanija, pa dodala:

- Vidim da su Dalila i Dejan na korak pomirenja, Maja je uhvatila Cara, sad vidim da joj ubacuju bivše momke. Ja jesam Maju pripremala za ulazak, izdominirala je, baš kako smo i planirale, ona je emotivac, ja sam to znala, trebala je da bude solo igrač, da ih vrti oko malog prsta. Neko uđe u rijaliti da stekne ime i popularnost, neko više voli da bude u drugačijem svetlu - dodala je Stanija.

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević

Stanija je otkrila kako će jednog dana objasniti deci zbog čega se njihova mama skidala u medijima.

- Imamo velike holivudske zvezde, najnormalnije imaju decu i najnormalnije odrastaju, što se tiče mojih fotografija, i moji unučići kada im budem pokazala: ,,Vidite kakvu baku imate". Mama mi mnogo puta kaže da sam preterala - rekla je Dobrojevićeva, dok je Marko zagolicao maštu novinarima da je Stanija vrlo moguće već sada trudna, a da mi to još uvek ne znamo, te da će nas oni blagovremeno obavestiti o svemu.

Foto: printscreen

Stanija i Marko

- Što da ne? Može i to polako! Evo, malo ćemo još da putujemo... Evo kaže Marko, dobacuje: ,,Možda već jeste, a ni ne znate" - rekla je Stanija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija