• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

20.12.2021

10:00

STVARI SE OTELE KONTROLI! Obezbeđenje OPKOLILO Zadrugu, Maja i Filip se BESUMUČNO UDARALI, PREVRŠILI svaku granicu! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

STVARI SE OTELE KONTROLI! Obezbeđenje OPKOLILO Zadrugu, Maja i Filip se BESUMUČNO UDARALI, PREVRŠILI svaku granicu! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković i Filip Car su napravili haos na imanju po ko zna koji put.

Filip vidno besan obećao je da neće više progovoriti reč sa svojom devojkom, koja je momentalno sela na njega, počela da ga štipa i urla. Car je doživeo pomračenje i napravio karambol.

- Šta glumiš ti? - pitala je Maja.

- Ostavi me, nervozan sam - odgovorio je Filip.

- Zašto si nervozan, zato što nemaš cigare? - nastavljala se Maja. - Rekao sam ti da sam nervozan, a to što me ti ne slušaš to je tvoj problem. Više neću razgovarati sa tobom, ako treba sutra do tri! Za tebe moja reč mora da bude sveto pismo! - rekao je Car.

- A ko kaže to sad? Ko kaže? - sela je Maja na Cara, štipajući ga i udarajući.

- Makni mi se - urlao je Car.

- Ma nemoj, neće moći - govorila je Maja.

- Rekao sam ti makni se! Ako kažem da se skloniš ima da se skloniš! Ja sam dobar, pošten i korektan, dosta je bilo više! - vrištao je Filip.

Nasilniče, šta se dereš na mene! - viknula je Marinkovićeva.

- Nećeš ti više mene za*ebavati! Moja reč će ti biti sveto pismo! Misliš da si mangup, dosta je bilo! - urlao je Car iz petnih žila.

- Udaraš mi šamare, ti si bolesna žena! Sve ti je*em po spisku! - urlao je Filip.

- I ja tebi sve po spisku! - nastavljala se Maja.

- Sad je dosta! Videćeš! Neće više moći tako! Je*em li ti majku u pi*ku! - vikao je Car.

- Ti si zavisnik od cigareta, idi leči se budaletino - govorila je Maja.

- Nisam ti ja Janjuš, odvaliću ti glavu - nastavljao je Car.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija