• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

26.12.2021

22:31

NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO U SEBI NEMA TRUNKE MUŠKOSTI KAO DEJAN! Pevačica urnisala Dragojeviće: NJIMA NEMA POMOĆI!

Printscreen You Tube

Rijaliti

NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO U SEBI NEMA TRUNKE MUŠKOSTI KAO DEJAN! Pevačica urnisala Dragojeviće: NJIMA NEMA POMOĆI!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da ne podržava odnos Dalile i Dejana Dragojevića.

Goca je bez dlake na jeziku prokomentarisala njihov odnos:

- Ja sam jedno vreme poludela i pratila redovno rijaliti, a sad mi je postalo odvratno sve! Ja ne mogu da verujem da neko u sebi nema trunku muškosti kao Dejan. Znam mu majku, žena je lavica, borila se za njega, brata i sestru, žena na mestu, a on onako da poklekne i da dozvoli da ga neko onako gazi. Pa, svi smo voleli pa se rastali zbog prevare. Ja kad sam bila prevarena, istog momenta sam raskidala i ćao, kraj, nema nazad. Ako si me jednom prevario, nema razloga da to ne uradiš opet. Njemu žena govori da voli drugog, on joj se vraća. Ja sam sad počela Dalilu da volim kad je uspela da ga prevari i da mu se vrati. On je derle koje je upoznalo devojku, zavolelo, imalo se para, bilo je lepo. Ne može da bude muškarac neko ko pljune po majci i ne priča sa njom pet godina. Dečko nema dostojanstva. Sve one simpatije koje je imao kod naroda mislim da ih je izgubio. Deca traže da upoznaju majku koja ih je ostavila, a ti za tvoju nećeš ni da čuješ, za mene to nije sin, čovek, brat, on je precrtan. Ja ne znam šta je mogla toliko loše majka da mu uradi da on pet godina ne pita da li je dobro, da li joj nešto treba, alo, da ne poželiš da je čuješ, ženu koja te je rodila i odgajala? Dejan je za lečenje, pod hitno kod lekara sa njim. Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći, nažalost - istakla je Goca, a onda otkrila šta misli o Maji i Filipu Caru.

Foto: HIT dodatak/informer

Goca Božinovska

- Maja mi je bila jako simpatična, ali ne razumem devojku koja ne može da kontroliše osećanja. Gledaju je roditelji, počeviši od svađa preko seksa. Car mi je bio jako simpatičan, ali se izgubio. Sad sam zapravo shvatila neke stvari, žene što više maltretiraju muškarce, oni više trče za njima. One ih biju oni jure za njima - zaključila je Goca Božinovska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija