• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

27.12.2021

07:00

ŠOK TVRDNJE MILJANE KULIĆ: ZOLA ME UCENJUJE POR*IĆEM! Bivša zadrugarka u strahu: Neću preživeti ako se snimak pojavi na sajtu za odrasle!

printscreen

Rijaliti

ŠOK TVRDNJE MILJANE KULIĆ: ZOLA ME UCENJUJE POR*IĆEM! Bivša zadrugarka u strahu: Neću preživeti ako se snimak pojavi na sajtu za odrasle!

Podeli vest

Miljana Kulić tvrdi da je bivši dečko Lazar Čolić Zola ucenjuje por*ićem!

Rijaliti zvezda kaže da ju je di-džej, s kojim je bila tri godine, snimao dok su imali se*s. Nišlijka priča da se sve to desilo letos dok ju je držao zatočenu u podrumu kuće svog prijatelja (ime poznato redakciji) u Sivšu kod Doboja.

Foto: Informer/Zoran Sinko

Miljana Kulić u strahu zbog Zole


- Dok smo Zola i ja vodili ljubav, njegov prijatelj nas je, u dogovoru s njim, snimao! Onda mi je iznuđivao novac, preteći da će sve snimke da pusti na po*no-sajt! To sam trpela dok sam bila sa Zolom, ali više neću! Njegov drug i dalje pokušava da mi uništi život ucenama! - priča Miljana za Informer i dodaje da zbog toga noćima oka nije sklopila:

- Neću preživeti ako se pojave ti snimci na po*no-sajtu, ja sam ipak majka maloletnog deteta! Niko, bre, ne sme da me snima bez mog znanja! Sa Zolom sam bila tri godine, sad se plašim da je svaki naš se*s snimao! Užasno se osećam, gadim se sama sebi.

Kulićevoj sada nije jasno zašto je sa Čolićem provela tolike godine.

- Kad sam izašla iz rijalitija, shvatila sam da me nikad nije ni voleo! Zola je kockar i narkoman, koga ni rođena majka ne prima u kuću! Zato je letos živeo kao parazit na račun svog drugara u tom selu Sivša. A ja kad nekog volim, luda sam u ljubavi i emotivno nestabilna. Zato sam zbog njega i pristala da dođem u tu kuću... - priča Miljana.

Foto: printscreen

Zola ucenjuje Miljanu


Ona tvrdi i da ju je dečko tada i drogirao:

- Zola i taj njegov drug stavljali su mi neke lekove u hranu. Drogirali su me! On mi je čak preko neke aplikacije kopirao sve što imam u telefonu, baš sve moje prepiske, slike, snimke... Saznala sam da je instalirao i neki uređaj da me prati!

Kulićeva je posle svega rešila da potraži pomoć policije.

- Sve sam priznala majci, slošilo joj se! Očajna sam, idem s njom da prijavim Zolu i njegovog druga Odeljenju za visokotehnološki kriminal - završava priču Miljana.

Zola me je i tukao!

Miljana tvrdi da ju je Zola i fizički zlostavljao:

- Zola me je tukao dok me je držao u podrumu te kuće. Digao je ruku na mene jer sam odložila ulazak u "Zadrugu 5", a samim tim je bio pomeren i njegov ulazak!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 2 godine

moras debilko jedna maloumna da se zapitas sta si radila i sta radis tebi nikada pameti da udje u glavu sramoto i grozoto tvojih divnih roditelja i sestara sram t e bilo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija