• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

19:33

SVAĐA MILJANINE SESTRE I IVANA MARINKOVIĆA Bitniji ti je ker, od rođenog sina

Instagram

Rijaliti

SVAĐA MILJANINE SESTRE I IVANA MARINKOVIĆA Bitniji ti je ker, od rođenog sina

Podeli vest

Miljanina sestra Tijana žestoko se posvađala sa Ivanom Marinkovićem kada je došao u Niš da posle tri godine vidi malog Željka.

Ona je veoma vezana za dečaka kog stalno čuva, pa je mnogo povredio način na koji se Marinković ophodi prema sinu.

On je prema dečaku bio veoma hladan prilikom prvog susreta posle toliko godina, a svo vreme je pričao o svom psu.

Foto: printscreen

Miljana sa sinom Željkom

- On je govorio kako mora da vodi kuče da se šiša. Samo je o psu pričao. Tijanu je to razbesnelo pa je počela da viče na njega. Svašta mu je rekla, svađali su se sigurno 40 minuta. Mi smo svi bili u šoku - kaže Miljana za Informer.

Tijanu je, prema Miljaninim rečima, iznerviralo što sa više ljubavi priča o životinji nego o svom detetu, ali i zato što je to malo vremena provodio sa njihovim roditeljima,  a ne sa Željkom.
- Željka je iskoristio samo za slikanje i Tijana mu je to rekla. "Bitniji ti je ker od rođenog sina", urlala je Tijana. "Sediš tu i gledaš televiziju, a dete te je željno. Ne znam što te je Miljana uopšte zvala da dođeš", govorila mu je moja sestra. I on se drao na nju. Ma bile su to užasne scene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija