• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

31.12.2021

07:30

STARLETA POSTAVILA MUŽU USLOVE DA OSTANU ZAJEDNO! Dalila otkriva: Oprostila sam Dejanu što sam ga varala!

Printscreen You Tube

Rijaliti

STARLETA POSTAVILA MUŽU USLOVE DA OSTANU ZAJEDNO! Dalila otkriva: Oprostila sam Dejanu što sam ga varala!

Podeli vest

Dalila Dragojević oprostila je Dejanu što ga je varala s Filipom Carem u "Zadruzi"!

Bosanska starleta kaže za Informer da će njen bivši muž morati mnogo da se potrudi ukoliko želi da je zadrži pored sebe u 2022. godini.

Tražila utehu

- Pošto me je Filip ostavio, kod Dekija sam pronašla utehu. Prijao mi je njegov zagrljaj, lepa reč... Žao mi je što sam ga povredila, ali nisam od onih žena koje će zbog toga da podviju rep! Ako želi da me zadrži, moraće ponovo da me osvaja i da mi ugađa. Padam na pažnju, poklone i lepe reči. Takođe, i na osmeh! Pod hitno mora da postane raspoloženiji, inače ništa od svadbe koju smo planirali za maj u "Zadruzi" - priča Dalila i dodaje da očekuje da je Dejan, s kojim je bila pet godina u braku, ponovo zaprosi:

NOVOGODIŠNJA ŽELJA

Dalila: Zdravlja i hrabrosti, to je sve što jednoj ženi treba
Dejan: U ponoć ću poželeti da Dalila i ja što pre dobijemo dete

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan

- Hoću da mi kupi novi verenički poklon, klekne na kolena i zaprosi me! Ništa bez toga! Želim da mi dokaže da me je vredan i da se iskreno pokajao za svaku ružnu reč koju je rekao za mene dok sam bila s Filipom. Nisam zaslužila nijednu uvredu od njega, jer sam mu godinama bila sve!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan i Dalila
Izvinio joj se

Prevarenom mužu ne smeta što mora da se ponovo dokazuje ženi koja ga je šutnula pred kamerama Pinka. Dejan kaže da je spreman na sve, samo da Dalila bude njegova do kraja života!

- Ma, zaprosiću je opet ako treba, samo da napravimo svadbu kao što smo planirali. Volim je najviše na svetu! Ne mogu da živim bez nje, zato sam joj i oprostio prevaru. Izvinio sam joj se za svaku ružnu reč koju sam izgovorio dok je bila s Filipom - priča Dejan, a na pitanje da li je siguran da neće Dalili prebacivati to što ga je varala, odgovara:

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Trudiću se, jer znam da je time povređujem. Želim da u 2022. ostavimo sve loše iza sebe i okrenemo se budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 2 godine

Ma, daj prestaninte da pišete ove budalaštine o ovoj Dalili. Ovo je toliko sramotno za našu državu da ja nemam više reči.... ona se sa svima, i ona "oprašta" mužu njene prevare., da li ste vi normalni šta pišete?

petar golemi

pre 2 godine

Dalila je reformator drustavnih normi, ona primenjuje nesto sto je analogno stilskoj figuri ''slovenska antiteza'' u narodnoj knjizevnosti ili pravilu zakljucivanja ''svodjenje na protivrecnost '' u lineranoj algebri.Jednostavno, njen ''partner'' je kriv sto je ona potrazila ,,boljeg'' partnera. Cak i u ,,Gorskom vijencu'' pise :,, cud je zenska smijesna rabota, stotinu ce promijeniti vjera ne bi nasla ono sto srcu drago'''.Naravno '' Gorski vijenac '' se odnosi na drustvene dogadjaje iz 19 veka, dok se mi nalazimo u 21 veku. Ocito je da su ovi nasi zadrugari i oni koji se cude postupcima Dalile su bezali iz skole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija