• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.01.2022

23:30

TARINA DRUGARICA BESNA NA ŠA - ŽESTOKO OPLELA POSLE NJEGOVIH OPTUŽBI! Iznela detalje o odnosu sa njim: Bio mi je u kući, a sada...

Marko Đoković

Rijaliti

TARINA DRUGARICA BESNA NA ŠA - ŽESTOKO OPLELA POSLE NJEGOVIH OPTUŽBI! Iznela detalje o odnosu sa njim: Bio mi je u kući, a sada...

Podeli vest

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša trenutno su glavna tema u Beloj kući, a otkako je reper ušao u rijaliti, njih dvoje svakodnevno iznose prljav veš iz njihove veze.

Tim povodom se oglasila Tarina drugarica koja je dosta vremena provodila sa Tarom i Ša dok su bili u vezi.

Moj komentar na to je ''Užas!''. Nisam bila prisutna tokom svih dešavanja da bih komentarisala, ali mogu ono što znam. Smatram da čovek sa toliko godina i iskustvom treba da ima razumevanja prema realno gledano devojčici od 20 godina. Njihove rasprave i iznošenje nekih detalja iz njihove veze u rijalitiju mi je ružno. To su neke stvari koje se ne pričaju, da li one bile istina ili ne. Ša je ušao sa stavom da će je paziti i pomoći šta treba, da neće da je napada i sve je to pogazio u jako kratkom period - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Naravno da demantujem da je Ša bilo kome kupovao neke stvari. On je spominjao da je Tara imala nešto sa mojim bratom i to treba demantovati. Ružno mi je i sramota da čovek priča takve stvari, pa on je sedeo u mojoj kući igrao soni sa tim istim mojim bratom, blejao, jeo... Odlično zna da to nije istina, kao i za druge momke koje je spominjao. Nisam očekivala da će se Ša baviti takvim lažima - rekla je Kristina i dodala:

Taru prati loš glas zbog nekih stvari koje je uradila nepromišljeno, ali ona nije loša devojka i kao njen prijatelj tvrdim da sve te Nenadove optužbe nisu istina - završila je Kristina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija