• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2022

23:39

ALEKS I DEJAN PRIZNALI SVOJE EMOCIJE - NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Dragojević nikad iskreniji: Lepa je kao barbika, ona mi baš odgovara! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ALEKS I DEJAN PRIZNALI SVOJE EMOCIJE - NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Dragojević nikad iskreniji: Lepa je kao barbika, ona mi baš odgovara! (VIDEO)

Podeli vest

U Beloj kući se održava emisija "Pitanja novinara", a prvo je postavljeno Aleksandri Nikolić i Dejanu Dragojeviću.

- Prvo da ti čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem, a onda da pitam kako ste vas dvoje? - pitao je novinar.

- Nenaspavano, pravo da ti kažem - nasmejao se Dejan.

- Dejane, kako ti komentarišeš tvoje druženje sa Aleks? Vidi se da ti prija, koji je to prelomni trenutak bio da shvatiš da ti je lepo sa njom da provodiš vreme? - glasilo je pitanje.

- Nemam pojma, shvatio sam skoro. Dopada mi se što ima svoj stav, ne razmišlja o mjišljenju drugih ljudi. Čudna je i ima razmjišljanje slično mom, malo je nenormalna. Odgovara mi, odgovara mi baš ona, u svakom smislu i psihički i fizički - odgovorio je Dragojević.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Šta je ono što bi izdvojio na njoj? Šta ti je najlepše kada je njen izgled u pitanju? - pitao je novinar.

- Prelepa je i prezgodna. Izdvojio bih njeno lice, prelepa je i kao neka barbika. Ali mi se družimo - nasmejao se Dejan.

- Po čemu se ona izdvaja od ostalih devojaka? Zašto je baš Aleksandra posebna? - nastavio je novinar.

- Ne znam, specifična je. Ne plaši se, u trenutku je spremna da se posvađa i nasmeje, nije šlihtara... Ja takve osobe volim... Mnogo pitaš, uhvati me ankcioznost, voleo bih da je Đedović sada uz mene - našalio se Dejan.

- Šta ti je poklonio za rođendan? - pitao je novinar.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Dao sam joj poklon - smejao se Dejan.

- Dobila sam rafaelo i cigarete, to je ovde luskuz, predivan poklon zaista - smeškala se i ona.

- Šta ti kažeš Aleksandra na sve ovo? Dejan je malo drugačiji od tipova muškaraca sa kojim su te do sada spajali? - nastavio je novinar.

- Lepo mi je kad se družimo, prija mi. Sve se spontano desilo i priča i druženje. Sazrela sam i ne privlače me muškarci koji jesu ranije - odgovorila je Aleks.

- Šta ti se dopada kod Dejana najviše? - dodao je novinar.

- Dobar je, lep dečko. Zanimljiv i veseo. Pametan i duhovit... Oči su mi najlepše kod njega, osmeh... Ima lepu glavu - rekla je Aleks.

- Koliko ti prija njegova pažnja? - pitao je novinar.

- Dobar je i poseban, prija mi zato što je drugačiji. Ne trebaju mi odnosi kao što sam imala ranije - odgovorila je Aleksandra.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija