• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

04.02.2022

20:41

HUSO PREKO AMBASADE IZVODI DALILU IZ ZADRUGE?! Mujić se oglasio nakon što je Filip fizički nasrnuo na njegovu ćerku: Moram nešto uraditi dok je još čitave glave!

printscreen

Rijaliti

HUSO PREKO AMBASADE IZVODI DALILU IZ ZADRUGE?! Mujić se oglasio nakon što je Filip fizički nasrnuo na njegovu ćerku: Moram nešto uraditi dok je još čitave glave!

Podeli vest

Sinoć je nastao totalni haos u Beloj kući kada je Filip Car fizički nasrnuo na Dalilu Dragojević, nakon čega je ona pokušala da pobegne iz rijalitija.

Sada se tim povodom oglasio Dalilin otac, Huso Mujić, koji je prokomentarisao dešavanja u rijalitiju.

- Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem - rekao je Huso, a na pitanje da li prati Zadrugu rekao je:

- Ne pratim, zašto bih je pratio - odgovorio je Huso, a onda prokomentarisao svađu Dalile i Cara u kojoj je Filip fizički nasrnuo na nju.

- Džabe što je kažnjen, jel treba da je ubije i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega - rekao je vidno uzmemiren Huso i dodao:

- Dopustila jeste, ali ne sme on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim - rekao je Mujić.

- Rekao bih joj da se okani tog smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj. 

Foto: Youtube printscreeen

Car nasrnuo na Dalilu

Na pitanje da li podražava Dejana kao i kako mu se čini "novi Dejan", Huso je rekao:

- Sigurno da mi je drago, ja ne mrzim Dejana. On će uvek ostati u mom srcu, kakav je bio takav je i ostao. Ja njega i dalje podržavam, šta mi smeta dečko, on ništa loše nije uradio, žao mi je kada se lupao, nisam mogao da mu pomognem - rekao je Mujić koji je otkrio da će ovih dana kontaktirati Ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

- Moraću u ponedeljak da idem ili da kontaktiram Ambasadu, da izvadim dete dok je još čitave glave - rekao je Huso i dodao:

- Moram nešto uraditi vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju - rekao je Huso Mujić za Republika.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija