• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2022

21:01

DALILA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Dragojevićka obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Car fizički nasrnuo na nju - evo šta joj je rečeno!

printscreen

Rijaliti

DALILA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Dragojevićka obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Car fizički nasrnuo na nju - evo šta joj je rečeno!

Podeli vest

Dalila Dragojević otkrila je da je na kratko napustila "Zadrugu 5" kako bi obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Filip Car fizički nasrnuo na nju.

Dalila je navela da joj je snimak fizičkog obračuna bio prikazan, kao i da joj je u produkciji rečeno da može da podnese krivičnu prijavu protiv Filipa.

- Matora, ako ti ja kažem, da je meni rečeno da imam pravo na krivičnu prijavu, da pogledaš snimak, da vidiš kako to izgleda i na šta to liči. Da ja više nemam pravo na komunikaciju sa ovim čovekom, onda znaš kako je bilo - rekla je Dalila.

- Na šta imaš pravo? Na krivičnu prijavu što sam te gurnuo? Što sam te počupao u krevetu? - pitao je Car.

- To nije bilo čupanje, to je bilo kada smo vrištali jedno na drugo, kad se budila Deniz i ostalo. Čovek je mene krenuo da čupa za kosu onog trenutka kad sam ja rekla da izlazim iz kreveta. Tad je krenuo da me vređa - pričala je Dalila, pa rekla Filipu da sam izađe da vidi snimke:

- Hoću, izaći ću ja danas pa ću videti, izaći ću da pogledam. Nemoj mi te fore, ovo jeste istina, ali nemoj mi te fore, daj da vidim modrice, gde su ti - rekao je Car. 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Popo

pre 2 godine

Teta Milica piše novi scenario,kao u turskoj seriji.

svetlanaP

pre 2 godine

Pljuvaonica koja je umislila da je neka riba. Dosadni su vise

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija