• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2022

16:13

USLOVLJAVA PRODUKCIJU - HOĆE DA NAPUSTI RIJALITI! Zadrugarka napravila haos - lupa na kapiju, lomi sve pred sobom! (VIDEO)

Rijaliti

USLOVLJAVA PRODUKCIJU - HOĆE DA NAPUSTI RIJALITI! Zadrugarka napravila haos - lupa na kapiju, lomi sve pred sobom! (VIDEO)

Podeli vest

Tara Simov jutros je napravila totalni haos na imanju u Šimanovcima, a u jednom momentu je počela da baca kamenje na kapiju i da preti kako će razlupati kamere i napustiti "Zadrugu".

Naime, Taru je iznerviralo što nije dobila lek koji je tražila, pa je zbog toga počela da lomi u "Zadruzi".

Foto: Youtube printscreeen

Tara Simov

- Sledeći ide u prozore, pa u kamere, a ujutru će advokat doći po mene, ljudi, nemojte da mislite da možete da se zaj**avate sa mnom. Ove godine se nećete zaj**avati sa mnom - govorila je Tara, pa dodala:

- Celu kuću ću da vam slomim. Imate tri minuta, toliko treba da se prošetate, tri minuta. Sledeći put kada pitam i kad mi se ne donese, sve lupam i idem odavde - rekla je Tara.

Kako je Simova posle otkrila u razgovoru sa Ša, ona je tražila lek, ali ga nije dobila, kao i da je produkcija navodno dva meseca nije vodila na kontrolu kod lekara, kao i da joj ne daju na vreme terapiju.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aloo MITROVICIIIII

pre 2 godine

Nadam se da NECE BITI SLEDECEG PUTA ZA OVUBUDALU !!!! IZBACITE TO ZLO , KOGA BRE OVA USLOVLJAVA , LOMI PO IMANJU , UCENJUJE , PA NECETE VALJDA DA JOJ UDOVOLJAVATE OVAKO LUDOJ I HISTERICNOJ . IZBACITE JE DA IDE DA SE LECI , U LUDARU !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija