• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2022

10:04

DENIZ POMUTILA RAZUM ZOLI! Nevena PALA U DEPRESIJU zbog simpatije - Miljanin BIVŠI je PSIHIČKI uništio! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

DENIZ POMUTILA RAZUM ZOLI! Nevena PALA U DEPRESIJU zbog simpatije - Miljanin BIVŠI je PSIHIČKI uništio! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom prethodne noći, u "Zadruzi" je odražana emisija "Pitanja novinara", a učesnici rijalitija su imali težak zadatak da odgovaraju na neprijatna pitanja predstavnika sedme sile.

Lazar Čolić Zola i Nevena Savić, nakon nekoliko burnih meseci, nisu uspeli da definišu svoj odnos. Upravo je to bila sledeća tema, a Zola je dobio pitanje od novinara da li planiraa da ozvaniči vezu sa Nevenom:

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Ništa, ja sam se u utorak napio, ona se razočarala u mene, nije htela komunikaciju, bila je ljuta. Iznervirao se da ću morati da razmišljam i da ću opet morati da budem u strahu. Mogao bih ja da zamislim Nevenu za svoju devojku, imam osećaj da sefolira nekada, nije u tome stvar, nego sam izašao iz veze i samo želim neki gas, i to u što većim količinama - pričao je Zola.

- Što se tiče njegove majke hoću da joj se zahvalim dobila sam poklon od nje. Mislim da sam devojka za njega ali mislim da on hoće nešto drugo. Ja sam već nekih deset dana u depresiji, a on mene i ne gleda - rekla je Nevena.

- Samo da pitam Deniz da li je kriva za njihov odnos - pitao je novinar.

- Mislim da nisam, ja sam slobodna žena. On je sam uradio to jer je hteo - rekla je Deniz Dejm.

- Ja ne mogu da verujem da on ne vidi da ja sinoć plačem i da meni prilaze zadrugari, a on ništa - rekla je Nevena.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija