• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.02.2022

14:44

ON JE MATORI PEDOFIL! Saška Karan ISPROZIVALA REPERA!

Insajder/printscreen

Rijaliti

ON JE MATORI PEDOFIL! Saška Karan ISPROZIVALA REPERA!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku.

Saška Karan pevačica i bivša rijaliti učesnica poznata je po tome da o svakoj osobi daje najiskrenije mišlje i brutalne kritike.

Ona je u jednoj emisiji pričala o odnosu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

Foto: Youtube printscreeen

- On je moj stari pacijent. Ništa se nije promenilo, to je jedan klošar, matori reper. Tara je kao mlada, ali ne mogu ni to da opravdavam. Ša, Tara i Monika, nebitno koja, sve je to isto. On je matori pedofil! Koliko Tara ima godina, 21, dete, devojčica. On matori jarac blizu kao ja. Matori jedan jarac! Uličar, nevaspitan, to je pokazao i u ovoj Zadruzi. Zacopao se u devojčicu, a ona ga vrti oko malog prsta. Glupander jedan, ali tako mu i treba. Neka je sve prokockao i neka ga je odrala. Dokle god ima ovaca biće i šišanja. Definitivno jedan matori pedofil. Dokle god ga ne izmuze i ne iscedi kao limun, e onda će da ga šutne - zaključila je Saška Karan u emisiji "Pitam za druga".

- Vidi se da ga je vaspitala ulica. On jednostavno izigrava mangupa, međutim nema šlifa, ne ide mu to, nema on to u sebi - zaključila je Saška Karan.

Foto: Printscreen You Tube

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija