• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

23.02.2022

10:14

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Miljana Kulić objavila fotografiju polnog organa svog dečka, javnost u šoku!

printscreen instagram/miljana_kulic_official

Rijaliti

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Miljana Kulić objavila fotografiju polnog organa svog dečka, javnost u šoku!

Podeli vest

Haos!

Od momenta kada se prvi put pojavila u rijaliti šou programu "Parovi", Miljana Kulić izaziva veliku pažnju javnosti svojim ponašanjem.

Bivša rijaliti učesnica je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog nasrtaja na bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu, međutim život u spoljnom svetu joj je doneo mnogo pozitivnih stvari. Između ostalog - muža.

Kulićeva je vrlo brzo prebolela di-džeja iz Dervente i uplovila u romansu sa Nenadom Macanovićem.

Međutim, Miljana je poznata po tome što posle svađe nikome ne ostaje dužna, pa makar taj neko bio njen izabranik, a ono što je uradila šokiralo je javnost!

Naime, Kulićeva je objavila fotografiju polnog organa njenog dečka! U noći između ponedeljka i utorka na svoj Instagram stori je postavila fotografiju pe*isa i na njoj tagovala Nenada, što ukazuje na to da temperamentna Nišlijka ništa nije uradila slučajno!

Foto: Printscreen/You Tube

Fotografija je brzinom svetlosti počela da kruži društvenim mrežama, a izvor blizak popularnoj Miksi tvrdi da je tom potezu prethodila žučna rasprava.

- Miljana je jako tvrdoglava i temperamentna i to smo svi mogli da vidimo dok je učestvovala u rijalitiju - počinje izvor.

- Te noći se posvađala sa Macanom oko izlaska, a kako ne voli da joj bilo ko protivureči, eksplicitna fotografija na kojoj se necenzurisano vidi muški polni organ uz njegovo ime i prezime bila je njena osveta i pokušaj da ponizi svog aktuelnog partnera. Ona je to uradila da bi svi videli da mu je ponos mali.

Kada su novinari gorepomenutog portala pozvali Miljaninu majku Mariju Kulić, ona od šoka nije mogla da dođe do reči.

- Ništa ne znam o tome, verujte mi. Prvi put čujem da se to desilo - počela je Marija.

- Miljana i Nenad su zajedno i među njima je sve u redu. Sve je okej u njihovom odnosu, ne znam zašto bi uradila tako nešto. Miljana čak nekoliko nedelja ne snima vlogove za Jutjub jer je imala koronu. Zapravo svi smo bili pozitivni i nije se udaljavala od kuće - kaže njena majka za gorepomenuti list.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija