• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.02.2022

23:59

JURE GA ZELENAŠI! Ša zbog Tare upao u VELIKE DUGOVE - Hteo da joj obezbedi život na visokoj nozi!

printscreen

Rijaliti

JURE GA ZELENAŠI! Ša zbog Tare upao u VELIKE DUGOVE - Hteo da joj obezbedi život na visokoj nozi!

Podeli vest

Zadrugar se zadužio do guše.

Nenad Aleksić Ša, upao je u velike dugove zbog svoje bivše devojke Tare Simov. Naime, on se zadužio zelenašima čak 25.000 hiljada eura. 

S obzirom da su njih dvoje raskinuli, njemu se gomila taj dug  pa se dogovorio sa zelenašima da im isplati novac od honorara koji dobije u "Zadruzi 5”.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ša je preko zajedničkih prijatelja došao do jednog zelenaša na Novom Beogradu. Počeo je od njega povremeno da uzima novac, a sve da bi njegova tadašnja devojka Tara uživala. Vodio ju je po skupim restoranima, hotelima i ispunjavao joj svaku želju - počinje priču dobro obavešteni izvor Hita i dodaje da su problemi nastali kada je zbog pandemije korona virusa Ša prestao da nastupa.

- On više nije mogao da vrati sav novac s kamatom. Dug mu je porastao na čak 25.000 evra i tada je morao nešto da preduzme. Nastupa nije bilo zbog korone, pa je zamolio čeInike Pinka da ga ponovo ubace u „Zadrugu". Zelenašu je rekao da će mu isplatiti ceo dug kada dobije honorar za rijaliti. Zato mu je cilj da u ovoj sezoni ostane što duže i konačno se reši svih dugova. Nije tajna da je Tara Simov koštala repera ko Svetog Petra kajgana.

- Najpre je isplatio njen dug od 50.000 evra Pinku. Posle toga je pukao 20.000 evra za automobil koji je ona slupala. A sve to vreme joj je plaćao stan na Vračaru 400 evra, kao i skupe krpice, ručkove, kafenisanje - kaže izvor i dodaje da je Aleksić zapao u finansijske probleme posle razvoda od Ivane.

- Bivšoj ženi je isplatio 300.000 evra, tako su se dogovorili. Taman kada je pomislio da je stao na noge, Tara je počela da mu izvlači pare. Da nije bilo nje, Ša ne bi uzimao novac na kamatu. Reper je u rijalitiju obavestio nekadašnju ljubavnicu da ga je uvalila u novčane probleme.

- Morao sam da uđem u "Zadrugu" zbog novca koji treba da vratim. Napravila si mi velike dugove, ali rešiću sve. Ne mogu da ti kažem o čemu je reč jer nas snimaju kamere - rekao je Š

Foto: printscreen youtube/pink.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija