• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.03.2022

10:06

PRODUKCIJA DALA KAZNU OD 10.000 EVRA! Zadrugarka kažnjena zbog kršenja STROGOG pravila, ovo NIJE SMELA da uradi!

ATA Images

Rijaliti

PRODUKCIJA DALA KAZNU OD 10.000 EVRA! Zadrugarka kažnjena zbog kršenja STROGOG pravila, ovo NIJE SMELA da uradi!

Podeli vest

Nisu je štedeli.

Rijaliti šou program Zadruga održava se već petu sezonu, a zadrugari kao da još uvek nisu shvatili da postoje pravila koja su veoma stroga i koja ne smeju da se krše.

Naime, na snimku koji kruži internetom pojavila se informacija da je zadrugarka Martina Mitrović kažnjena ogromnom novčanom kaznom zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta koje su bile vezane za Dalilu Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

Voditeljka Ivana Šopić je pomenula da Martini sledi ogromna kazna, a dodatno naglasila da je informacija lažna.

U nastavku snimka se može čuti da je u pitanju kazna od 10.000 evra što je i sama Martina izgovorila, kako se može čuti iz video zapisa.

 

 

Dalila je nemo posmatrala situaciju, ne pokazujući bilo kakvu reakciju. Netrpeljivost između ovih zadrugarki je jača iz dana u dan, a Martina je otišla toliko daleko da je pričala da se Dragojevićka bavila crnom magijom. Zapretila je izošenjem još informacija o tome čime se Dalila bavila, a šta je u pitanju, za sad nam ostaje samo da nagađamo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se zadrugari kažnjavaju zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a ovo je jedna od većih kazni koja se do sada desila zbog kršenja ovog veoma važnog pravila.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija