• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

08.03.2022

10:24

OTKRIVENO GDE JE TARA SIMOV! Prijatelj zadrugarke otkrio sve o njenom stanju: Htela je da zaradi za stan, da započne normalan život!

Rijaliti

OTKRIVENO GDE JE TARA SIMOV! Prijatelj zadrugarke otkrio sve o njenom stanju: Htela je da zaradi za stan, da započne normalan život!

Podeli vest

Diskvalifikovana zadrugarka nije se javljala čak ni svojim prijateljima

Incident koji je Tara Simov napravila pre dve večeri kada je razbijala sve u "Zadruzi 5" završio se njenom diskvalifikacijom iz daljeg takmičenja, a ona će, prema rečima produkcije, biti tužena zbog kršenja ugovora i potraživaće se od nje 50.000 evra.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Izbačena zbog nedoličnog ponašanja, sada otkriveno i gde je... Tara Simov

Tarin najbolji drug, pevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i za Rijaliti plus otkrio gde je otišla po napuštanju „bele kuće“.

Foto: Instagram/printscreen

Milan Petković, Tarin drug

- Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želeo da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom pre nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi sranje - rekao je Tarin najbolji drug i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

- Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom - rekao je Petković na kraju.

Foto: Printscreen/You Tube

Obezbeđenje je izbacilo...

Inače, noć Tarine diskvalifikacije obeležilo je njeno neuračunljivo i histerično ponašanje, izazvala je haos na imanju i sukobila se sa obezbeđenjem jer više nije mogla da istrpi pritisak u rijalitiju.

Nakon što su joj zadrugari prebacili da svojim prisnim ponašanjem sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša njemu daje lažnu nadu, Tara je zaratila sa celom kućom, a potom je počela da lomi po celom imanju. Obezbeđenje je neuspešno pokušavalo da je smiri, dok je Tara besno šutirala scenografiju i ponavljala da je izvedu iz imaginarijuma.

- Neću da budem ovde! Ne može niko na silu da me drži! Pustite me odavde! - urlala je ona, a potom ju je obezbeđenje izvelo napolje. Ubrzo potom, stiglo je i obaveštenje da je Tara izbačena iz rijalitija.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija