• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

Autor: Informer

25.03.2022

20:50

ŠOK DETALJI! Savo Perović otrkrio - Luna mi je bliža nego devojka sa kojom sam imao se*s!

printscreen

Rijaliti

ŠOK DETALJI! Savo Perović otrkrio - Luna mi je bliža nego devojka sa kojom sam imao se*s!

Podeli vest

Popularni pevač Savo Perović ispričao je sve detalje o snimanju dueta sa najpoznatijim sestrama Lunom i Silviom Đogani

Bivši zadrugar je u rijalitiju postao prijatelj sa Lunom Đogani Miljković sa kojom je nastavio da se druži napolju, te je otkrio koja od dve sestre mu je draža, Luna ili Silvia Đogani.

- Spremam osam novih kavera, za nekih 15 dana planiram da sve to plasiram, a i biće jedan duet iznenađenja. Obe saradnje su mi zaista super, naravno mnogo bolje znam Lunu ipak smo bili zajedno u rijalitiju deset meseci. Silviu sam spontano upoznao, kao i Slađu i njenu sestru i to je bio negde moj početak, baš su me podržali i bili tu uz mene. Pesma je došla sasvim slučajno, ja sam hteo da je snimim sa Slađom, a ispala je sa Silviom. Baš sam ponosan na tu pesmu i ona je super osoba. Svakao sa Lunom je pesma veći hit, jer kada sam snimio sa Silviom tek sam bio takmičar u Zvezdama Granda, tek par krugova i pokušao sam sam da nešto napravim. Naravno bilo je zapaženo, ali ne u u toj meri kao sa Lunom jer ipak smo bili u jako gledanom i popularnom šou tako da je to normalno i realno da više odjekne - istakla je mlada zvezda. 

Foto: Printscreen/You Tube

U rijalitiju je Savo postao najbolji prijatelj Lune Đogani sa kojom je i van najgledanijeg programa nastavio da se druži, a za Minu Vrbaški je imao samo reči hvale i otkrio je da mu je posebno draga i ako bi poželela, mogli bi da naprave duet koji bi sigurno bio mega hit:

Foto: printscreen instagram

- Sa Lunom sam svakodnevno u komunikaciji, pre par dana joj je i bio rođendan koji smo proslavili onako intimno zbog cele situacije koja se dogodila. Sa Minom Vrbaški sam u dobrim odnosima i njoj je bio rođendan pre par dana, nažalost nisam stigao da odem i baš mi je žao, ali što se tiče saradnje što da ne, ja Minu baš gotivim i posebno mi je draga, tako da ako bi ona htela i kada bi me pitala sigurno bi i uradili neku pesmu - zaključio je Perović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Julija

pre 2 godine

Ovaj otkrio rupu na saksiji. Prisipetlja uz Lunu jer je popularna a sad i taj duet sa njenom majkom. Gde mu je Resicka luzerka. E nema je jer nije u zizi popularnosti. Proracunat deckic.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija