• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2022

20:44

PREKID PROGRAMA - NAPUSTIO BELU KUĆU! Zadrugar pobesneo, pa napravio neviđeni haos u Šimanovcima! (VIDEO)

printscreen youtube

Rijaliti

PREKID PROGRAMA - NAPUSTIO BELU KUĆU! Zadrugar pobesneo, pa napravio neviđeni haos u Šimanovcima! (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša pobesneo je u emisiji "Gledanje snimaka" zbog komentara Irme Serjanić i Sandre Rešić, koje su istakle da je Ša voleo da ponižava svoju bivšu devojku Taru Simov, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija.

- Monstrumi, ista priča kao i prošle godine. Nije mi dobro! J*bem li vam mamu! Ne mogu. A Irmi ću j**ati mamu glavatu. J**em li te u usta odvratna nakazo! Mamu ti j**em! - besneo je Ša.

- Nažalost po njega, Tara njega nije volela! Ja sam mu rekla svoje mišljenje! Kad nema pažnju, ona se vrati kod prve stvari kod koje zna da ju je ima. Ovo nije bes na nas, nego bes na Tarin odlazak! - dodala je Sandra Rešić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nenad Aleksić Ša

- Da li sam ja rekao jedne sekunde da me ona voli? Ne, ona je išla, pa se vraćala... Ne mogu degenerici, ova glavata i Sandra koja mora non-stop da me j*be! Jer je takva osoba! Anđelo koji mora da joj šalje porukice i Sandra koja uvek mora da me j*be. Kad sam ja rekao da verujem da me ona voli? Sve što pokazuje ona je da me ne voli i to je jasno. Anđelu je poenta sad da bi mogla ona napolje porukicu, a Irma je monstrum, smeće, izmet... - urlao je Nenad koji je toliko bio besan da je prekinuo emisiju i izašao iz Bele kuće.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

A ZASTO I OVOG PSIHOPATU NE IZBACITE, VIDITE LI KOLIKO JE LUD I BOLESTAN , ZIVAC , UBICE NEKOGA IDIOT ?????

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija