• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

10:09

PREOKRET NA NOMINACIJAMA - BRUTALNO JE PONIZIO PRED SVIMA! Najavila tužbu u programu uživo!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

PREOKRET NA NOMINACIJAMA - BRUTALNO JE PONIZIO PRED SVIMA! Najavila tužbu u programu uživo!

Podeli vest

Sinoć su u "Zadruzi" održane nominacije, a tim povodom u Belu kuću ušao je voditelj Milan Milošević

Reč je dobio Mateja Matijević.

- Mislim da je Irma jedna od najboljih osoba ovde i najbolja riba ikada. Smatram da je jedna od čistijih duša koja je ikada ušla u Zadrugu. Najnormalnija osoba koja je ovde sa nama. Svi smo prošli testove ovde, valjda bi joj bilo rečeno da nije normalna. Dosta sprdnje! Irma je jedna ozbiljna šifra, nije po okolinu opasna ali po sebe jeste. Svestan sam da me ne gotivi, svaku priliku koristi da me kanali. Možda u dubini duše nije toliko loša, ali je zadojena nekom negativom i mržnjom. Kako da je neko voli, kad prva dobacuje i provocira, ja bih se na njenom mestu zapitao... Ona ovde hoće daleko da dogura, ali ima mnogo kontradiktornosti i u izlaganju i u ponašanju. Pre pet meseci je pričala jedno, sada drugo. Po mom mišljenju, izgubila je težinu u mnogim situacijama. Moram da budem iskren, ne deluje mi kao neko ko bi pravio fejk priču i stvarno mi deluje kao da joj se Zola iskreno dopao na neki način. Što se tiče njega, mislim da mu ovo jeste najbolje izdanje do sada, to se slažem sa Janjušem. Poslaću Irmu - govorio je Mateja, a MC Aleks je sledeća dobila reč.

Foto: Printscreen You Tube

Irma Serjanić

- Irma se pokazala dobro kao provokator, ali to i želi da bude njena uloga. Ume zaista da bude zanimljiva, mnogo puta sam se nasmejala. Vidim ja da ima kod nje malo ljubomore i malo kompleksa, ali dobro. Počela sam da spuštam situaciju sa njom, ali to ne znači da nećemo završiti na sudu. Zola mi je zanimljiv, sa nekim stavovima njegovim se i slažem, osim kad je u pitanje odnos sa Nevenom. Glupe su neke stvari prema njoj, jer je od starta bila uz njega kada mu je bilo najteže, smatram da treba da je poštuje mnogo više. Vidi se da je Zola gospodin, odan je prijatelj, prema Marku... Pošto si ti gospodin, a ja spuštam loptu, sačuvaću Irmu - govorila je MC Aleks.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija