• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

03.04.2022

09:35

ZOLA IMA TRAUME OD KULIĆA! Šok priznanje majke učesnika rijalitija - Brutalno PROZVALA Miljanu!

printscreen

Rijaliti

ZOLA IMA TRAUME OD KULIĆA! Šok priznanje majke učesnika rijalitija - Brutalno PROZVALA Miljanu!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Miljana Kulić je nedavno priznala da i dalje voli bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu!

Bebica je zbog toga udarao glavom o zid, a u jednom navratu se i onesvestio zbog čega su zadrugari  burno reagovali, dok je Miljana u prvi mah bila jako hladna, a onda je i pustila suzu u ime neuspelih ljubavi.

Foto: Printscreen You Tube

Miljana Kulić

Miljana je u par navrata isprozivala žestoko Zolinu majku, a Bosa joj je odgovorila i prokomentarisala aktuelnu situaciju u Beloj kući.

- Šta reći na sve to, više ni sama ne znam. Bebicino lupanje glavom stvarno ne mogu da razumem. Nakon tri meseca veze da lupaš glavom očito ima nekakav problem? Dve opcije ili nije zdrav ili ima velikih problema, a u Miljani je vidio nekakav spas. Zola je svestan da ta veza ne vodi ni čemu dobrom. Ja koliko vidim da on ide na neki miran način da to Miljani objasni jer ako bi bio grub ko zna šta bi se desilo jer videli ste na šta je spremna ako nije po njenom. Zola ima velike traume od toga to se vidi. Ni on sam ne zna više šta i kako! Ne znam sta bi više rekla. Kad pomislim jedno ono se tokom noci desi nesto drugo. Najbolje bi bilo da nemaju komunikaciju uopšte ali valjda taj zatvoren prostor cini cuda - nasmejala se Bosa, pa nastavila priču o Bebici.

Foto: Privatna arhiva

Zola i Bosa

- Bebice mi nije žao zato što je pod uticajem Kulića počeo da pljuje Zolu, a nije ga ni upoznao ali Ima Boga pa svima neka nam sudi. Što se mene tiče neka su živi i zdravi svi i da se to što pre zavrsi - izjavila je Bosa za Pink.rs.

Foto: Printscreen You Tube

Lazar Čolić Zola

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija