• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

17.04.2022

10:47

OD VRELE AKCIJE U ZADRUZI 5, DO STANA U BEOGRADU! Bivšoj učesnici rijalitija cveta biznis, evo kako je zaradila ogromne pare!

printscreen

Rijaliti

OD VRELE AKCIJE U ZADRUZI 5, DO STANA U BEOGRADU! Bivšoj učesnici rijalitija cveta biznis, evo kako je zaradila ogromne pare!

Podeli vest

Nije iznenađujuće da mnogi u "Zadrugu" uđu kao anonimne osobe, a izađu kao rijaliti zvezde koje su se obogatile preko noći

Deniz Dejm otkrila je da joj nakon "Zadruge" cveta posao na Onlifensu.

- Navikla sam se i baš mi je lepo kad sam izašla, prija mi, ja volim pažnju. To mi svakako prija, ja sam odrasla bez oca, otac me je napustio i od tada imam neku želju za tu pažnju, da sam primećena. Ja sam egzebicionista i volim da se pokazujem. Onlifens mi gori! Najviše je skočio kada sam imala erotski odnos sa Mihićem, zaradila sam toliko da mogu da kupim stan u Beogradu, ja se ovde osećam prihvaćeno, mislim da su Srbi tolerantni, u odnosu na to kako ga narod predstavlja, muškarci su šarmantni, žene su lepe... - rekla je Deniz, a onda je progovorila o očuhu koji je se odrekao zbog "Zadruge".

- To je teška priča, moja majka je liberalna, to je bilo lepo, podržala me je i u erotskom odnosu, desi se strast, ona to razume, ali moj očuh, pošto je meni otac umro, očuh je baš konzervativan, čak mi je zabranio da ga pomenem, da samo kažem da nemam komentar, jer mu ljudi govore loše stvari o meni. I pre mu je smetalo, ali je ovaj odnos u kupatilo ga je baš povredilo - otkrila je bivša zadrugarka, a onda je progovorila o elitnoj prostituciji.

- Ja mogu da kažem da znam za dosta devojaka da se bave sa erotskim radom, ali ja to nikada ne bih iznela, to nije moj stil, da ja za malo pregleda iznesem nešto, to je njihovo. Ja ne osuđujem erotski rad, nek radi ko šta hoće, ja imam drugaricu, u Evropskoj uniji, pošto je to ovde zabranjeno. To je ovde zabranjeno, ima dosta klijenata koji tuku i ne plate. Ja to ne bih mogla da radim, ja radim sa kime ja hoću i kada ja hoću. Ja sam spon*oruša! Ja sam iskrena, do bola sam iskrena, ja sam priznala da sam spon*oruša, ja volim bogate i jake muškarce, što bih trošila novac, kada to može muškarac da mi plati - rekla je Deniz i dodala:

- Mislim da sam mu ja dovoljno dala, ne znam, možda ću ga zvati na neku kaficu, možda će i da padne neki Onlifens, pa će dobiti neki procenat, ako se dobro pokaže, biću ja džentlmen - priča bivša zadrugarka, koja je bila u aferi sa političarem.

- Za sada nemam još, imala sam jednog pre ulaska, vrlo poznatog političara, ali ne mogu to da iznesem, stvarno nisam imala vremena da se bavim time. Ako sam izgubila sav novac u Zadruzi, nema veze, bila mi je odlična promocija. Ima ponuda od poznatih, ali ja ne pričam o tome, ja sam trofej, pa neka pevači kažu i pričaju i ponose tim trofejom. Već sam bila sa zauzetima! - zaključila je Deniz Dejm.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija