• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.04.2022

12:32

NENADU NIŠTA NISAM BRANILA, ČUDILA SAM SE ŠTO GA ROĐENA MAJKA NE ZOVE! Marija Kulić za Informer šokirana izjavom novopečenog zeta BEBICE!

printscreen

Rijaliti

NENADU NIŠTA NISAM BRANILA, ČUDILA SAM SE ŠTO GA ROĐENA MAJKA NE ZOVE! Marija Kulić za Informer šokirana izjavom novopečenog zeta BEBICE!

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica nakratko je izašao iz "Zadruge 5" i kako je sam priznao otišao u Niš kod roditelja svoje, sada već, bivše devojke

Po povratku u "Zadrugu 5", bebica je Miljani preneo pozdrave od porodice i otkrio da svoju majku nije kontaktirao jer mu je zabranila Marija Kulić. Mi smo pozvali Kulićkinu majku koja je, blago rečeno, bila u šoku kada je čula za ovo:

Foto: Novak Đurović

Šokirana onim što priča njen bivši zet... Marija Kulić

- Ne, to nije tačno. Ja sam mu rekla da je čudno što ga majka nije zvala kad je videla da je izašao. Pitala sam ga da li njegova majka ima njegov broj i on je rekao da ima. Čudila sam se što jedna majka nema potrebu da pozove svoje dete da proveri kako je- počela je Marija i nastavila da iznosi još šokantnije informacije:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Umesto kod roditelja, Bebica otišao kod Marije...

- On je pored stana u Beogradu i kuće hvatao taksi i čekao autobus za Niš. Mi nismo mogli da verujemo. Meni je neverovatno da ga roditelji ne kontaktiraju, a vide da su mu se desile neke promene u "Zadruzi". Vide da im dete preskače zid redovno i ne pozovu ga- izjavila je Marija Kulić koju smo pitali i kakvo je njeno zdravstveno stanje zbog svega što vidi u rijalitiju:

- Dobro sam, za sada- kratko je prokomentarisala.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 2 godine

strasno, sto on nije pozvao majku? kako imate obraza da pravdate to sto se nije javio? vi, kao majka tako izjavljujete, cerka za vas zaradjuje novac i jos podrzavate ovu osobu da je malteretira psihicki i ucenjuje. ako vam bebica toliko valja usvojite ga, samo vam treba rasipnik koji je ceo zivot radio za taticu, a nije sposoban da prakticno zaradi nista bolje da se niste mesali nego sto je bebici puna usta "marija ovo , marija ono" sramota, cerka vas izdrzava izgleda i jos bi da joj izbore odredjujete

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17