• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.04.2022

07:31

DEJAN POLUPAO POLA KUĆE ZBOG RASKIDA SA ALEKSANDROM! Nikolićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJAN POLUPAO POLA KUĆE ZBOG RASKIDA SA ALEKSANDROM! Nikolićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos

Podeli vest

Haos u zadruzi, Dejan Dragojević razlupao pola zadruge zbog Aleksandre

Dejan Dragojević, napravio je haos nakon sukoba sa Aleksandrom Nikolić, posle burnog raskida njih dvoje su se posvađali za crnim stolom.

Dejan je počeo da lupa o zid,pa o vrata, onda su zadrugari pokušali da ga smire pa su ga izveli napolje.

Foto: Printscreen You Tube

Cela sitacija se odigrala nakon što je Aleksandra raskinula sa njim, jer sumnja da se nešto dešava između Dejana i njegove bivše supruge Dalile.

Dragojević je tada istakao da je Aleksandra shvatila da joj ne odgovara odnos sa njim, pa je "zapenio".

Foto: Printscreen You Tube

- Što me zavlačiš, bre? Što? Dao sam sve od sebe bre, za laži! Bre! Krivo mi je - vikao je Dejan kroz suze i klekao u dvorištu. Utehu su mu pružili Lepi Mića i Dino Dizdarević.

- Njega žena ostavila, nije ovako reagovao - pričala je Irma.

- Ima tu dramaturgiju kad priča o stvarima. Ja pomislim to u trenutku kad on pomisli da sam sa njim zog rijaltija, naravno da će mi biti u glavi da je on podao i kvaran. Kad se raspravlja sa mnom i sa drugim ljudima, nemam lepo mišljenje. Shvatila sam da on nije pravi čovek za mene i ja za njega. Da je bila ljubav, trajala bi i dalje - rekla je Aleks pre haosa, dok je Dejan imao drugačije izlaganje.

- Ona je bila jako dobra prema meni, bila je uz mene uvek, a meni je bilo teško, a ona je sada nakon dva meseca počela da se tipuje a ja joj govorim da je volim. Sada kada sam čist, ti sumnjaš, pogrešno si polje odigrala, Moja emocija je vidljiva, a njena ne. Ona neće da kaže koji je pravi razlog - govorio je Dejan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Želim ovdje svima reći kako je DR alaba promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u jednoj automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju za plaćanje računa dok je stanovita kolegica na umu kupovala kuće. Bio sam zbunjen oko nje jer su svi bili zavidni na tome koliku je proviziju napravila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničeg dodatnog što je učinila što ju je činilo drugačijom i skoro pet godina nisam smogla hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da mi da savjet i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je očito bila bolja. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o DR Alabi koja je izvela svoju magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da imam dom tako brzo. Hvala DR Alaba. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktni kontakt broj WhatsApp/Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: dralaba3000@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija