• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.04.2022

18:29

HAOS NE PRESTAJE! Rešićka urlala na Dalilu zbog Anđela, a onda je Dejan DOKRAJČIO!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

HAOS NE PRESTAJE! Rešićka urlala na Dalilu zbog Anđela, a onda je Dejan DOKRAJČIO!

Podeli vest

Dragojević je zacementirao samo jednom rečenicom!

Nakon reklama Ivana Šopić je dala reč Sandri Rešić, koja je poželela da pred svima kaže šta je muči i nervira.

Foto: Printscreen/You Tube

Sandra Rešić

- Uvek stanem, ali sada hoću da budem Filip Car. Sada ću reću sve što mislim. Što se tiče Dejana, ne znam zašto tako ostrašćeno komentarišeš moj odnos, kada ja tebe ne primećujem i kada me pitaju pravim se da nemam pola mozga. Nemoj da umanjuješ naš odnos jer smo mi bili pravi prijatelji. Šest meseci sam se ovde borila za tebe iz sve snage! - vikala je Sandra.

- Gledaoci sada vidite kakvo je to teatralno ponašanje, koje sam ranije spominjao a niste mi verovali - dodao je Dejan.

- Ja sam bila budala koja se borila za tebe i branila te od svih! Što se tiče Dalile, prva je ta koja je sklonila glavu od mene kada je počela da se muva sa Anđelom - urlala je Sandra.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nije tačno! Nije muvanje nego druženje! - viknula je Dragojevićka.

- Pre 20 dana si volela ovog čoveka najviše na svetu, a sada više to ne postoji. Volela bih da me Dalila nauči kako se to prekidaju odnose, kako nikada više ne bih patila u životu! - urlala je Rešićeva.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nisam ja ta koja je uporedila odnos sa Dejanom, nego Miljana. Nikada ne može da bude isti odnos sa Dejanom u poređenju sa Anđelom. Muka mi je više da govore kako mi govore da imam emocije, muka mi je od toga da za sve budem dežurni krivac za sve! Kada neće da priznaju svoje probleme, najlakše im je da okrive Sandru Rešić. Kada im ne odgovara da se sazna istina, onda svi dolaze kod Sandre Rešić i Marka Đedovića! Svi ovde nalaze razloge da ubrkaju Sandru Rešić u sve probleme! Više me ništa ne zanima, neću više da budem dežurni krivac, ne želim više da se pravdam! Nemam problem da budem sa Anđelom ako želim! Ne zanima me ni da li će večeras da bude neki video u kome ja gledam u Anđela kao da je stvarno apolon, muka mi je više! Poenta je da sam ja prema njemu prošle godine dosta pogrešila, prekinula sam odnos zbog ogromnog pritiska i stavila tačku na taj odnos... Ja sa njim sada neću da prestanem da se družim i neću da ga se odreknem kao prošle godine! Pojedinima je ovde Sandra Rešić lepo poslužila da se operu, ali više neće biti tako! - govorila je Sandra.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ja sam tvoja dobra lična karta za sve ono što si uradila prošle godine i 'pasaporte' za spoljnji svet! Ovo je sve ogromna laž, ona je mene iskoristila ne ja nju! Sa mnom je pričala o prijateljstvu a sa Anđelom o tome da li treba da stupi u vezu! - rekao je Dragojević.

- Uramiću te u prirodnoj veličini, da svaki dan mogu da ti se klanjam - urlala je Rešićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija