• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D. I.

04.05.2022

12:16

MILAN MILOŠEVIĆ IMAO PREDINFARKTNO STANJE! Hitna pomoć stigla na vreme!

Rijaliti

MILAN MILOŠEVIĆ IMAO PREDINFARKTNO STANJE! Hitna pomoć stigla na vreme!

Podeli vest

Poznati voditelj imao je ozbiljnih zdravstvenih problema koji su ga zadesili u njegovoj kući na Altini

Voditelj je pre mesec dana prošao je kroz pravu dramu kada je imao predinfarktno stanje. Hitna pomoć stigla je u poslednji čas u njegovu kuću u naselju Altina, pa su uspeli da spreče infarkt koji je mogao da bude koban. Zbog lošeg zdravstvenog stanja Milan nije vodio Zadrugu skoro dve nedelje.

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

Imao zdravstvene probleme... Milan Milošević

- Milan nije hteo da širi paniku, prvenstveno kako ne bi nasekirao svoju majku. Krio je kroz šta stvarno prolazi. Pre malo više od mesec dana osećao se malaksalost i iscrpljenost, ali je sve to prepisivao umoru i ne spavanju. Međutim, jedno jutro probudio ga je jak bol u grudima, gušio se koliko mu je bilo loše. Nazvao je Hitnu pomoć koja je došla posle pola sata i nakon pregleda na licu mesta ustanovili su da moraju da ga voze u bolnicu kako bi detaljno uradili analize i pregled. Ispostavilo se da je Milan imao predinfarktno stanje. Mnogo se uplašio kada su mu to saopštili pa mu je u trenutku naglo i pritisak skočio. Prepisali su mu doktori terapiju i strogo mirovanje, zato nije radio dve nedelje- priča izvor blizak voditelju za Star.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Hitna pomoć stigla na vreme... Milan Milošević

- Sada se oseća dobro, ali uvek pije terapiju i izgleda da će do kraja života morati da pije određene lekove. Niko ne zna tačan uzrok šta je izazvalo predinfarktno stanje, ali će sada morati da smanji gas jer mu je ovo očito bila opomena i neke životne navike mora da menja. Rečeno mu je i da mora redovno na kontrole, koliko znam uskoro ga čeka pregled- završava izvor.

- Odlično se sada osecam, kao što vidite radim i sve je okej. Imao sam manjih zdravstvenih problema, verujem da se nakupilo sve i umor i nespavanje, dobio sam opomenu, ali bitno je da se sada dobro osećam- rekao je Milan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Nije on nikakva medijska licnost pa da napada i provocira zadrugare, spijunira njihove zivote i juri za tracevima o njima. Covek voli decake pa neka se okrene toj profesiji koja mu nece doneti infrakt vec zadovoljstvo - ljigavko !

Dejan

pre 1 godinu

Koliko Belog troše cudo da su još živi. Mislim hvala Bogu da jesu

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija