• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

16:45

MENI NE TREBA OVAKAV PRIJATELJ Matora odustala od Dalile, Dragojevićki i dalje nije jasno ZAŠTO!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

MENI NE TREBA OVAKAV PRIJATELJ Matora odustala od Dalile, Dragojevićki i dalje nije jasno ZAŠTO!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora i Dalila Dragojević su se družile od samog početka rijalitija, a kada je Dalila prolazila kroz strašne ljubavne brodolome Matora je stajala uz nju kada niko drugi nije. Već bezbroj puta joj je Tomićeva zamerila što jedno priča, drugo radi, za sve okrivljuje druge, a kap koja je prelila čašu bilo je Dalilino pomirenje sa Filipom nakon što ju je danima ubeđivala da joj se sviđa Anđelo. Od tog momenta, dobila je novog-bivšeg dečka, ali je izgubila najbolju drugaricu.

Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je prvo pitanje koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru.

- Šta je tebi to toliko Dalila uradila da je prešaraš i ne pozoveš je na prvomajski ručak? - glasilo je pitanje.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević pomno sluša Matorino izlaganje

- Ništa. Ogrešila sam se o taj ručak što je nisam pozvala, nisam obratila pažnju. Gledala sam da odradim na brzaka i spremam za Aleks. Nije problem Car, Anđelo, ni niko, nego sam taj dan saznala šta se desilo. Pitala sam je i lagala me je. Nije me lagala da se neće pomiriti sa Carem, znala sam. Ona me je drsko napala. Dalila mi sad nije na prvom mestu, sad sam sama sebi na prvom mestu. Naš problem je počeo pre 10 dana... To se vuče. Imam pravo da se naljutim, ni od koga nisam odustala. Ne utiče na mene poruka, prijatelj, njena odluka je njen život. Ona i ja smo sitničave i zamerljive, a to prođe za pet minuta. Distanciraću se, nemamo nikakav odnos... Povukla sam se u hotel, možda nisam trebala. Poslednjih mesec dana obostrano nemamo komunikaciju, jer se ona sunča i spava, a ja se povučem u hotel. Ne sviđaju mi se neke stvari. Na početku smo delile mnogo veće tajne. Car kaže da je lagala, jer je ona u trenutku lagala sebe. To nije problem, lažem i ja sebe u milion situacija. Problem je čin, mislila sam da će bar da kaže "ništa me ne pitaj" - pričala je Matora.

- Moj komentar ona nije u stanju da prihvati, Složiću se sa njom da taj razgovor treba da se obavi. Ja sam preživela sve i svašta, pa opet dolazila za sto. Ona je znala da kad sam našminkana i najbolje obučena, da se najgore osećam. Sunčanje pored bazena je bio moj izduvni ventil. Nisam spavala kako treba, imala san, bio je prekid između Filipa i mene. Nisam bila pozvana na ručak, a isto tako ni na te razgovore koji su se pričali ispred hotela. Rekla je da je Marko zadužen što sam dobijala ručak, kad je bio nedeljni skup. Sama je rekla ko je zaslužan za to... Sama rečenica da se nije setila, a setila se Nevene i Frana, kako se nije setila mene? - dodala je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

Jovana Tomić Matora

- Da ne bi bili izgovori, jer u 32 godine i toliko rijalitija, neću da se natežem da li sam nekome prijatelj ili ne. Očigledno sam ja kriva i nije problem što sam se ja naljutila na nju. Napad je najbolja odbrana kod Dalile i naravno da je Matora za sve kriva. Meni ne treba ovakav prijatelj - odbrusila je Tomićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija