• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

17:55

OPET PRESKOČIO KROV ZADRUGE! Macanović hteo da se osveti Miljani, hoće da je odvoji od Zole po svaku cenu!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

OPET PRESKOČIO KROV ZADRUGE! Macanović hteo da se osveti Miljani, hoće da je odvoji od Zole po svaku cenu!

Podeli vest

Nakon brojnih svađa i poniženja, Nenad Macanović nije više mogao da izdrži boravak u Zadruzi, pogotovo zato što se Miljana opet približila Zoli. Zato je preskočio zidine velelepnog imanja u Šimanovcima, ali se vrlo brzo i vratio

Nenad Macanović Bebica je ušao u rijaliti sa svojom devojkom, Miljanom Kulić, gde su nastavili turbulentnu vezu. Naizgled je sve izgledalo idilično, ali čim se Nišlijka ponovo približila Zoli, u njihovoj vezi počeli su problemi. Uprkos svemu, Bebica nije odustajao od nje. Pošto su im i intimni odnosi su bili redovni - Miljana je opet zatrudnela, ali ih vest o prinovi ipak nije ujedinila. Šta više, Miljana i Zola su opet počeli da se zbližavaju.

Foto: Printscreen/You Tube

Bebica preskače vrata Rajskog vrta

Ranije u toku dana Kulićeva i Macanović su se posvađali, a ona ga je optužila kako glumi da je voli samo zato da bi postao poznat. 

Bebica je zatim preskočio vrata rajskog vrta, pa se uz kavez popeo na krov. Sve je izgledalo da će pobeći što je Miljanu jako potreslo, međutim, nakon par minuta Nenad se vratio.

Foto: Printscreen/You Tube

Nenad Macanović

- Što si izašao napolje - pitala ga je Miljana besno.

- Zato - rekao je Bebica i zapalio cigaru.

- Cigare da ti daju? I sa njima ću da završim! - rekla je Kulićka.

Kako je izgledao njegov beg pogledajte na videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija