• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

22:30

ALEKS SE OBRATILA DEJANOVOJ PORODICI! Evo šta im je poručila - javno zapretila Dalili Dragojević! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ALEKS SE OBRATILA DEJANOVOJ PORODICI! Evo šta im je poručila - javno zapretila Dalili Dragojević! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić danas je u studiju "Sprdnje" govorila o svađama sa Dejanom Dragojevićem, a u jednom momentu se osvrnula i na Dalilu Dragojević, po kojoj je žestoko oplela

- Šta se to dešava više, od jutros imaš rasprave sa Dejanom? - pitao je Stefan.

- Nije ništa ozbiljno, nego je meni najgore kad se on okrene i ode, ja pobesnim. Mi nismo imali nikakav problem do onog kad on kaže "Ja", a ja kažem "Mi". Nisam najbolje shvatila kada je govorio neke stvari. Kada je govorio da hoće da gleda sebe, ja sam smatrama da mene nema u njegovom životu, da me je iskoristio. Do jutros ga nisam najbolje razumela. On hoće da pomogne porodici, da bude tu za svoju porodicu, ali ja upadnem u te teorije - rekla je Aleks Nikolić.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra Nikolić progovorila o odnosu sa Dejanom Dragojevićem

- A što se Dalile tiče, ona je prva mene uvredila. Onda me je par puta potkačila da bih ja posumnjala u moj i njegov odnos. Iskulirala sam, nije meni mesto da se svađam sa njegovom bivšom. Prva je rekla da sam prostitutka iz kataloga, rekla za moju majku da je vračara, ja njene nisam dirala. Ako me ne dira, neću ni ja nju. Smatram da želi da poljulja moj odnos sa Dejanom - rekla je Aleks.

- Da li misliš da može da se vrati Dejanu? Da li je bi je to opralo? - pitao je Karić.

Foto: printscreen

Aleks oplela po Dalili Dragojević

- Ne. Niti može da se opere. Ta priča je završena, nemoj da je palo na pamet da se pere preko Dejana. Ako me ne dira, neću ni ja nju, nemam problem sa tom ženom, samo neka me ne dira, neka ne dira moju porodicu - dodala je Nikolićeva, pa se obratila porodici Dragojević i Nikolić.

- Pozdravila bih svoje, Dejanove, rekla bih im da se ne nerviraju - poručila je Aleks.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime je Shira elijah, želim podijeliti radosnu vijest o svom životu sa svima i onima kojima je potrebna pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me napustio, a ja sam nastavila rađati drugu ženu samo zato što me njegova obitelj nije voljela, a jer mu nisam mogla roditi dijete, sedam godina sam plakala jer se muž razveo od mene. Tražio sam čaroliju da mi je oblak pomogao na netu. Sreo sam toliko mađioničara, svi su skupili novac a da mi nisu pomogli, ali 3. kolovoza 2021. vidio sam online donaciju dobrog mađioničara po imenu Dr. Alaba. Odlučila sam ga kontaktirati kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, ispričala sam mu sav svoj problem i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr alaba me uputio i pokazao što da radim tako da ja slijedim sve upute i radim ono što je tražio nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me muž i zamolio da mu se vratim nakon šest godina razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. Alabu danas i riješite svoj problem ovdje je email: dralaba3000@gmail.com ili whatsapp/viber s njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, obećavam vam da će vaš problem biti riješen

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija