• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.05.2022

14:14

PRETERALA SA FOTOŠOPOM!? Ana Korać izmenila lice i telo do neprepoznatljivosti!

HIT dodatak/informer

Rijaliti

PRETERALA SA FOTOŠOPOM!? Ana Korać izmenila lice i telo do neprepoznatljivosti!

Podeli vest

Starleta često koristi aplikacije za ulepšavanje, ali ovaj put je nadmašila samu sebe.

Ana Korać neretko se nalazi na meti kritika zbog previše fotošopiranih fotografija, a ovoga puta starleta je nadmašila samu sebe kada je objavila fotku na kojoj ne neprepoznatljiva. 

Foto: Printscreen/You Tube

U nameri da bude seksi, Ana je pozirala u kadi punoj ružinih latica, a njena zadnjica i silikonske grudi doške su u prvi plan. Međutim, ono što je mnogima skrenulo pažnju sa ovog primamljivog kadra jeste Anina faca koja je bila izobličena od filtera.

Starleta je svoju oblik i crte lica u potpunosti izmenila i zbog toga je postala predmet podsmeha na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija