• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

20.05.2022

07:15

RIJALITI ZVEZDA U TAJNOSTI ABORTIRALA ČETVRTI PUT, PA NAPRAVILA HAOS Ubila sam bebu, ubiću i Bebicu!

Printscreen

Rijaliti

RIJALITI ZVEZDA U TAJNOSTI ABORTIRALA ČETVRTI PUT, PA NAPRAVILA HAOS Ubila sam bebu, ubiću i Bebicu!

Podeli vest

Miljana Kulić abortirala je četvrti put i zapretila da će ubiti Nenada Macanovića Bebicu, koji joj je napravio dete!

Problematična Nišlijka u subotu je u tajnosti napustila "Zadrugu" i otišla na privatnu kliniku, gde je prekinula trudnoću. Kulićeva je odlučila da ne ide četvrti put "pod nož", već da popije pilule za abortus, koje mogu da se koriste samo do osme nedelje trudnoće.

Kopala oči

Po povratku u rijaliti, Miljana je krila istinu, a iznela ju je tek u četvrtak ujutru tokom brutalne svađe s Bebicom. Ona je doživela nervni slom kad je saznala da Macanović i dalje flertuje s Marijanom Zonjić! Čim je to čula, Kulićeva je skočila i Bebicu krvnički udarala šakama po glavi, šamarala ga i gurala mu prste u oči! Pomahnitalu Miljanu niko nije mogao da zaustavi, pa je uspela i da ga polije vrelom kafom.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić napravila haos u Zadruzi

- Koga ti gledaš, smradu? S kim flertuješ dok si sa mnom u vezi? Đubre jedno! Zbog tebe sam pre četiri dana bila na abortusu. E kad sam mogla da ubijem dete, ubiću i tebe! Glavu ću da ti smrskam na komade - urlala je Miljana dok je tukla Nenada, a potom otrčala do garderobera, iznela njegove stvari u dvorište i spalila ih!

Kad se malo smirila, cimerima je priznala da je bila trudna:

- Lagala sam da nisam u drugom stanju s Nenadom da bih se pomirila sa Zolom. Istina je da mi je ovaj ološ namerno napravio dete i da sam u subotu bila na abortusu. Pošto sam bila trudna manje od devet nedelja, nisu me sekli, već su mi dali da popijem tri pilule... Zbog svega toga hormoni mi divljaju i u depresiji sam!

Posle burne svađe sa Bebicom, Miljana je pokušala da se zavuče kod Lazara Čolića Zole u krevet. Di-džej ju je iskulirao, pa se vratila kod preduzetnika iz Beograda, koji joj je oprostio pretnje i udarce.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana pali Bebicine stvari

Šokirana

Marija Kulić šokirana je ćerkinim ponašanjem u "Zadruzi".

- Sve što radi je strašno! Verujte mi, nisam mogla ni da gledam taj haos. Postala je agresivna prema Nenadu jer sumnja u njega, misli da je ne voli, već da je koristi. Kad je reč o Zoli, to nije ljubav, već njena opsesija. Najbolje bi bilo da bude sama - smatra Miljanina majka.

Zola ucenjivao Irmu da imaju se*s

Dok Miljana ratuje s Bebicom, njen bivši momak Lazar Čolić Zola pokušao je da ubedi Irmu Sejranić da imaju se*s.

- Zola me je ucenjivao da bi imao se*s sa mnom! Rekao mi je da će, ukoliko ne pristanem, ubediti produkciju da mi zabrani da išta komentarišem u "Zadruzi". Izmišlja gluposti da bi me odvukao u krevet - ispričala je Irma.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stojan

pre 1 godinu

Nije I poslednji. Bice toga jos puno. Tako je to kad je promet frekventan...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija