• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.05.2022

12:55

NEVEROVATNA SITACIJU U ZADRUZI! Aleksandra skočila iz kreveta zbog Dalile

E-stock/Aleksandar Baclija

Rijaliti

NEVEROVATNA SITACIJU U ZADRUZI! Aleksandra skočila iz kreveta zbog Dalile

Podeli vest

Dalila Dragojević otišla je u Belu kuću kako bi probudila Aleksandru da probaju venčanice, Nikolićeva je iskočila iz kreveta kada je ugledala Dragojevićku ali je ubrzo shvatila o čemu se radi pa je drage volje krenula za njom

Ovog jutra u Zadruzi desila se jedna neobičajna stvar, Dalila Dragojević, otišla je do Bele Kuće kako bi probudila Aleksandru Nikolić da probaju venčanice koje su im stigle.

Foto: printscreen

Naime, Aleksandra će imati rijaliti svadbu sa Dalilinim bivšim mužem Dejanom Dragojevićem dok će se Dalila "udati" za Filipa Cara.

Foto: printscreen

Nakon što je Dalila Dragojević probudila Aleksandru Nikolić, ona je otišla pravo u frizerski salon, gde ju je sačekala venčanica, koju će nositi u nedelju na glamuroznoj svabi.

Foto: printscreen

Dalila već danima priča kako ne može da dočeka nedelju i uda se za Filipa Cara. Dragojevićka je u veličanstvenoj venčanici stala ispred ogledala i uživala u prizoru koji vidi.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59