• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2022

20:42

MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Zadrugarka otkrila da li voli Zolu ili Bebicu - njen odgovor niko nije očekivao! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Zadrugarka otkrila da li voli Zolu ili Bebicu - njen odgovor niko nije očekivao! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugarima je prikazan razgovor između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice

Nenad Macanović Bebica je Miljani Kulić preneo informaciju da je sinoć tokom emsije prikazan njen snimak se*sa sa Lazarom Čolić Zolom.

- Mi smo se sada pomirili, došlo je do nesporazuma, i to je to. Sada smo u super odnosima. Mi smo bili sve vreme u vezi... Reći ću da je katastrofalno što sam dozvolila to sebi, Mini sam rekla u subotu da ga ne volim i da nije to to, rekla sam da se hladim od Zole, tako sam osetila - rekla je Miljana.

Foto: printscreen

Miljana Kulić priznala da ne voli ni Zolu ni Bebicu

- Mateja i ja smo šetali, prilazimo njoj, i ona kaže ne zna šta joj je. Ne može više da bude na rajskom ostrvu, kaže može dva tri dana i to je to. Kaže da ne voli Zolu, a ni Bebicu, tako da ja ne znam šta je sa njom - ustala je Mina Vrbaški.

- Završene je priča, mene više Zola ne zanima, volim Bebicu i to je to. Šta je bilo neka me osude ljudi i to je to. Ispala sam kur*etina i to je to. Čovek mi se zgadio, smrdi, brada i duša i to je sve. Ne zanima me više u životu, jedva sam čekala da se vratim sa ostrva. Više me ne zanima u sto života. ja sam ispala ku*va, navika je jača od ljubavi. Ja sam bila ubeđena da je to ljubav. Idealizovala sam neku osubu, mnogo sam inteligentna, ne interesuje me u životu i to je to - rekla je Kulićeva.

Foto: Printscreen

Miljana, Zola i Bebica u emisiji

- Za deset minuta mogu da je vratim, ja sam taj koji je prekinuo taj odnos, neću da budem sa njom jer ima ozbiljne probleme, ona ne može da se izleči. Najviše mi odgovara što se ovako izdešavalo, ovo sada što priča su klasične klošarske fore, poenta je da ona mene ne interesuje. Više joj neću davati pažnju i više neću ulaziti u odnos sa njom, zaista bi mi trebalo deset minuta da je vratim. Ja sam svoje odradio, bilo mi je kul, nisam se lepše osećao - rekao je Zola.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija