• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.05.2022

07:01

NIJE ZADOVOLJNA NI OVOM SNAJKOM! Biljana Dragojević oplela po Aleksandri Nikolić

printscreen

Rijaliti

NIJE ZADOVOLJNA NI OVOM SNAJKOM! Biljana Dragojević oplela po Aleksandri Nikolić

Podeli vest

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević oglasila se povodom svih svađa njenog sina i buduće snajke Aleksandre, nije zadovoljna kako izgleda njihov odnos ali i kako se Nikolićka ponaša prema njemu

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, danima nemaju mira prethodnih par dana čak ni ne komuniciraju a danas treba da se "venčaju". Tim povodom oglasila se Biljana Dragojević i iznela svoje mišljenje o njihovom odnosu kao i o novoj snajki.

Foto: printscreen

Dejan i Aleksandra

Kada je delovalo da se sitacija malo smirila, Aleksandra Nikolić se posvađala sa bivšim dečkom Filipom Carem, što je Dejana dovelo do ludila pa je počeo da lomi stvari pred sobom. Naime, posle tog događaja Dragojević je odlučio da se preseli i počeo je da spava u Pabu, povodom te njihove sitacije između njih svoje za Pink. rs oglasila se Biljana Dragojević koja je iskreno prkomentarisala buduću snajku.

Foto: Printscreen/You Tube

Biljana Dragojević

- Neću mnogo komentarisati, samo toliko da je ovo odvratno i užasno gledati i slušati. Ovde ima svega osim ljubavi. Ne odvratno, nego ogavno ponašanje jedne devojke. Nezrelo, nevaspitano, nekulturno i neartikulisano - zaključila je Biljana Dragojević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija