• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.05.2022

09:38

BIVŠI ZADRUGAR PROGOVORIO O SNIMANJU FILMOVA ZA ODRASLE! Otkrio kako je dobio prvu ulogu!

Printscreen You Tube

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR PROGOVORIO O SNIMANJU FILMOVA ZA ODRASLE! Otkrio kako je dobio prvu ulogu!

Podeli vest

Bivši zadrugar Sandi Kojić otkrio je šta misli o pojedinim učesnicima "Zadruge 5", a progovorio je i o snimanju filmova za odrasle

Tvoj život i period snimanja filmova za odrasle je na neki način obeležio tvoj lik i delo. Zašto si uplovio u te vode i da li bi se nakon svega vratio u taj svet?

- Kada sam bio u Las Vegasu, bilo je mnogo oglasa i audicija, pa sam se prijavio. Mislio sam da na taj način mogu da se proguram malo, da neko čuje za mene, kao što je recimo na taj način počeo karijeru i Silvester Stalone... Samo sam dva puta snimao, nisam više, shvatio sam da to nije za mene. Ipak me je privlačilo nešto normalnije... Iako to izgleda čudno, to je normalan posao kao i svaki drugi, samo ako ga na taj način shvatiš.

Foto: printscreen

Sandi Kojić u emisiji "Džet-set Top 5"

Kako ti se čini 'ljubavna četvorka' Dalila, Aleksandra, Filipa i Dejan? Da li će te ljubavi opstati do kraja rijalitija?

- Meni je to i sada smešno, a bilo je i unutra. Mislim da tu niko neće opstati, čak se ne bih iznenadio da se pomire Dalila i Dejan. Aleksandra je simpatična devojka i dopada mu se ali ne nešto ozbiljno, mislim da on samo tera inat sa njom bivšoj ženi. Što se tiče Dalile i Cara, mislim da je tu bilo emocija na početku sa njene strane, ali do kraja nema šanse da opstanu, on i ne razmišlja o njoj. Iskreno, mislim da ni jedan par neće izdržati do kraja - rekao je Sandi Kojić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija