• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2022

16:42

MAMA, NEĆU OPET DA SE ŽENIM! Dejan pokušao da pobegne sa svadbe, a Dalila pretila Filipu čim se udala za njega!

printscreen

Rijaliti

MAMA, NEĆU OPET DA SE ŽENIM! Dejan pokušao da pobegne sa svadbe, a Dalila pretila Filipu čim se udala za njega!

Podeli vest

Danas su se u "Zadruzi 5" venčali Dalila Dragojević i Filip Car, kao i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks. Tokom ceremonije venčanja ispoštovani su svi običaji, a bilo je i drame. Naime, Dejan je želeo da pobegne kada je stao pred matičara, dok su se Filip i Dalila posvađali, a pale su i pretnje.

Nakon što su mladoženje otkupile mlade od njihovih porodica, one su povele kolo. Aleksandra Nikolić se uhvatila prva, a za njom odmah i Dalila Dragojević.

Njih četvoro su krenuli ka novom delu, a sve vreme ih je pratila kolona zadrugara koja nije prestajala da peva i da se veseli. Kad su izašli iz oldtajmera mladenoci su se veselili sa svatovima uz najveće domaće hitove, a atmosfera je bila na zavidnom nivou.

Nakon što su mladenci odigrali kolo sa svatovima, došlo je vreme da sednu u oldtajmer i krenu ka palati, gde će se održati svečana ceremonija. Dalila Dragojević, Filip Car, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su se smestili, a muzika nije prestajala da svira.

Filip Car izgovorio je "DA" nakon nekoliko sekundi razmišljanja. Odlučio je da zadrži svoje prezime jer mu nije ponuđeno Dalilino "Moreno".

- Da li ćete uzeti Dalilino prezime Dragojević ili Mujić? - pitao je Karić.

- Da je ponuđeno Moreno, uzeo bih, ali ostavljam moje Car - rekao je Filip Car.

Nakon toga je Dalila izgovorila "DA", a zatim je Filip poljubio mladu i stavio joj burmu na prst.

- Dalila, da li se odričete svih prezimena, kako biste postali Carica? - pitao je Karić.

- Da, odričem se svih prezimena, postajem Carica! - rekla je Dalila.

Oni su se upisali u Knjige venčanih, pa je usledio i drugi par.

- Da li vi, Dejane Dragojeviću, uzimate bivšu devojku Aleksandru Nikolić, bivšu devojku sadašnjeg muža vaše bivše žene? - pitao je Karić, na šta je Dejan počeo da beži.

Dejan je krenuo da trči po imanju, ali su ga zadrugari stigli, podigli i doneli nazad do matičara.

- Mama, neću opet - urlao je Dejan.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Da li uzimate Aleksandru za životnu saputnicu? - pitao je ponovo Stefan.

- Da - odgovorio je Dragojević.

- Da li vi, Aleksandra Nikolić, pred vašim bivšim dečkom stupate u brak sa Dejanom - pitao je matičar Karić.

- Da - odgovorila je ona.

- Da li uzimate Dejanovo prezime? - pitao je Stefan.

- Da, želim da budem Dragojević - rekla je ona.

Mlade su nakon toga bacile bidermajere. Buket Dalile Car uhvatila Ana Jovanović, takođe jedna od bivših Filipovih devojaka.

Oldtajmer je opet stigao po mladence i sad je vreme da krenu ka Beloj kući gde će se nastaviti slavlje. Tada jee usledila i prva bračna svađa, Dalila je sve vreme negodovala, jer ju je Car nervirao.

- Leteće tvoje perje, raščupaću te - zapratila mu je ona.

Potom su mladoženje prenele mlade preko praga. Prvi je to uradio Filip Car, a zatim je Dalila prošla kroz noge svoje svekrve Matore. Onda je Dejan uneo Aleks u kuću, a ona je prošla kroz noge svoje svekrve Mine Vrbaški.

Mlade Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević su morale da bace sito preko Bele kuće, a ni jedna ni druga nisu uspela da prebace sita preko krova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija