• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2022

15:35

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA DA LI IMA DEČKA! A evo šta je rekla o Marku Janjuševiću Janjušu! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA DA LI IMA DEČKA! A evo šta je rekla o Marku Janjuševiću Janjušu! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković sinoć je zablistala na rođendanu dnevnog lista Informer, a tom prilikom otkrila nam je detalje iz privatnog života

Maja Marinković nedavno je proslavila rođendan, a sada je otkrila da je za dobar provod bio zadužen njen otac Taki Marinković.

- Rođendan ne bi mogao da priđe lepo da tu nije bio moj tata. U lošim odnosima smo bili u trenutku zbog mog tempermenta, ali ja sam tatina ćerka, sve je kako treba sada. Mi smo jedno drugom uvek bili najveća podrška, nikada ne bismo zajedno ušli u Zadrugu, ne želimo da pravimo porodični rijaliti svako zna gde mu je mesto. Moj otac je ozbiljan čovek, to što se on našali sa pojedinim devojkama... To je druga stvar - rekla je Maja, pa dodala:

Foto: Informer

Maja Marinković i Stanija Dobrojević na rođendanu Informera

- Meni je Zadruga mnogo pomogla, ali sada mi je super na slobodi. Moj otac zanimljiv život, nema potrebe da se plašim njegove knjige. Moje tajne niko ne zna, što kaže Nataša Bekvalac tajne su tajne. Generalno moj život je transparentan, nemam ja tu šta da krijem - otkrila je Marinkovićeva, a onda je otkrila da li ima dečka:

- Uživam u svojoj slobodi, slobodna sam. Volim sebe i moje ljubavi su bile pogrešne, tako da se ne bih vraćala na te bajate priče. Ja sam žestoka žena i treba mi žestok muškarac, a ne neka vucibatina - rekla je Maja Marinković, a nakon glasila da se pomirila sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, rekla je:

- Ko još čita stare novine. O bivšima i pokojnicima sve najbolje. Moj odabir muškaraca biram ja, ne mešam se ni ja u očev ljubavni život, savet je doborošao, ali to je sve - rekla je Maja, a šta je sve otkrila saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17