• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

04.06.2022

09:43

OŽENIĆU JE PRE POROĐAJA Kristijan Golubović progovorio o Kristininoj trudnoći, pa otkrio da li se pomirio sa bivšom suprugom!

printscreen instagram/kristijan.krile_official

Rijaliti

OŽENIĆU JE PRE POROĐAJA Kristijan Golubović progovorio o Kristininoj trudnoći, pa otkrio da li se pomirio sa bivšom suprugom!

Podeli vest

Bivši zadrugar je otrkio da ne želi da se dete rodi u vanbračnoj zajednici, te da će sigurno pre porođaja organizovati svadbu!

Poslednjih dana u domaćim medijima pojavila se vest da je Kristina Spalević u drugom stanju, a tim povodom za medije se oglasio Kristijan Golubović. On je otkrio detalje njene trudnoće.

Bivši zadrugar priznao je da je presrećan, ali je otkrio da uz to što će po treći put postati otac u njegovom životu ima još novosti. Kristijan se pomirio sa bivšom suprugom Ivanom i sada su u korektnim odnosima, a konačno je počeo i da viđa ćerku Veru. Golubović je priznao da on priželjkuje devojčicu, dok se Kristina nada dečaku.

Foto: HIT dodatak/informer

Zbog čega ste krili vest o trudnoći od javnosti?

- Kristina je u trećem mesecu trudnoće, presrećni smo. Ovoga puta smo krili lepu vest jer smo prošli put požurili, svima rekli i onda doživeli tragediju kada smo saznali da je vanmaterična trudnoća i da je plod izgubljen. Kada smo posumnjali da je Kristina ponovo u drugom stanju, otišli smo kod ginekologa i pratili betu do 20.000. Došlo je vreme i za ultravuk, kada smo videli srce deteta bili smo najsrećniji, doktorka je rekla da je sve u najboljem redu i onda nam je laknulo pa smo obelodanili vest - otkrio je on.

Kako na Kristinu utiče drugo stanje?

- Kristina je dobro, puna je hormona, iznervira se jako brzo i za sve me odmah napenali. Sve prohteve moram da joj ispunjavam, ali to radim sa zadovoljstvom. Što se tiče vrtoglavica, hvala Bogu, nema ih, ali su mučnine posebna priča. Ima neke čudne prohteve, prijede joj se nešto u trenutku i ja jurim da joj to odmah nabavim. Pojede dva do tri zalogaja i onda sklanja i viče kako joj je muka. Mazim joj redovno stomačić, već se vidi jer je beba napredna, tako da je stvarno sve super - rekao je Kristijan.

Kako je Lazar reagovao kada je čuo da će dobiti brata ili sestru?

- Moj sin Lazar se oduševio kada sam mu javio da čekamo bebu. On je jedno posebno dete i uvek je uz svog oca, on jedva čeka da dobije još jednog brata ili sestru - rekao je Golubović.

Da li si rekao Veri da ćeš dobiti bebu sa Kristinom?

Što se Vere tiče, iz poštovanja prema Ivani nisam želeo da obaveštavam dete o takvim stvarima - rekao je on.

Foto: Youtube printscreeen

U kakvim si odnosima sa bivšom suprugom Ivanom?

Sa Ivanom sam rešio problem, u super smo odnosima i ona je saznala da čekam dete. Ivana i ja smo kao razumni ljudi napravili dogovor, tako da sada viđam ćerku. Srećan sam što sada znam da ćemo mi biti jedna velika porodica na koji god način - rekao je on.

Da li bi više voleo da dobiješ sina ili ćerku?

Veliki deo mene nekako se nada i priželjkuje da dobije još jednu ćerku, voleo bih ćerku, a siguran sam da će biti sin. Mislim da će Kristina roditi sina zbog našeg karaktera i temperamenta, ali šta god da bude neka je živo i zdravo, to je moje dete i siguran sam da će biti zlatno. Kristina bi više volela da je sin - pričao je Kristijan.

Gde sada živite i kakvi su vam planovi za budućnost?

Kristina i ja smo se stacionirali u Beogradu, na Zvezdari. Sada jurimo da otvorimo prodavnicu sa hranom, to će nam biti porodičan biznis sa domaćom hranom - dodao je on.

Da li planirate venčanje?

Ne želim da se dete rodi, a da ne budemo venčani. Kristina zaslužuje venčanicu i venčanje. Ne planiram da pravim veliku svadbu i nešto pompezno. Voleo bih da se uzmemo na nekom egzotičnom mestu u krugu bliskih ljudi, bez velike gužve - objašnjavao je Golubović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija