• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.06.2022

18:46

CAR JE OD MOG DETETA NAPRAVIO MONSTRUMA Taki progovorio o bivšim momcima svoje ćerke: Obrukala se!

printscreen

Rijaliti

CAR JE OD MOG DETETA NAPRAVIO MONSTRUMA Taki progovorio o bivšim momcima svoje ćerke: Obrukala se!

Podeli vest

Otac Maje Marinković progovorio o bivšim ljubavima svoje ćerke, ali i o svom ljubavnom životu i odnosu sa ženama.

Radomir Marinković Taki otkriva kako ulazi u ljubavne priče, ali se dotakao i bivšeg "zeta" Filipa Cara, za kojeg baš i nije štedeo reči.

On je odlučio da uvede drastične mere u svoj ljubavni život. Sa svojim advokatom je napravio neku vrstu ugovora koji devojke, pre stupanja u vezu sa njim, moraju da potpišu.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković

Svedoci smo raznih priča, te nekog okrivile za napastvovanje, ne daj Bože i za silovanje, koristoljublje. Da bih izbegao bilo šta od toga, sa advokatom sam napravio neku vrstu ugovora, pa ona lepo potpiše da je naše druženje, kakvo god bilo na kraju, dobrovoljno. Da ne bude posle da sam je zloupotrebio, napastvovao. Na žalost, u moru istinitih, teških priča, svi znamo da neke i same devojke izmisle kako bi postale poznate, ili nekog ucenile. Ovako ugovor i glava ne boli – kaže Taki i nastavlja:

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković

Veliki je problem naći devojku koja je iskrena, sa čistim namerama. Relativno skoro bila je iz Hrvatske neka devojka, kao bili smo zajedno, onda sam joj nešto završio kod plastičnog hirurga i kad se sve to sredilo, ona mi kaže da se pomirila sa bivšim dečkom. Sad će verovatno da odšeta do Pinka, da pokaže naše zajedničke slike i uđe u rijaliti. Znaju da im je tako najlakše da postanu poznate. Pa, polovina sadašnjih učesnika je preko mene došla do rijalitija – kaže Taki koji se pomirio sa ćerkom, ali njene bivše momke očima ne može da vidi:

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković

Da sretnem Cara, ne bih mu se javio. Napravio je od mog deteta monstruma, zbog njega je diskvalifikovana i obrukana. On je namazano đubre, pravi muflon! Zna se ko je Maja Marinković, a ko taj Car. I onaj Janjuš! Oni za mene ne postoje. Njih dvojicu ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju, a ne mom detetu. Uništili su mi ćerku. To su dva najveća zla koja postoje kad je moje dete u pitanju - rekao je on.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17