• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

11.06.2022

09:08

PRESABIRA SE, NE ZNA ŠTA ĆE DA RADI! Car otvorio Zoli dušu i prokomentarisao odnos sa Dalilom pa se prisetio svoje porodice

Prtintscreen Twitter

Rijaliti

PRESABIRA SE, NE ZNA ŠTA ĆE DA RADI! Car otvorio Zoli dušu i prokomentarisao odnos sa Dalilom pa se prisetio svoje porodice

Podeli vest

Filip Car našao je utehu u Lazaru Čoliću Zoli i progovorio o odnosu sa Dalilom pa se prisetio i svoje porodice

Filip Car se osamio sa Lazarom Čolićem Zolom pored bazena u Beloj kući i progovorio o svađama sa Dalilom Dragojević, pa se prisetio i svojih roditelja, sestre i najboljeg prijatelja Bruna Uremovića.

Foto: Prtintscreen Twitter

- Šta će mi reći mama? Da si rekao: "Majke mi", pa da se kaže da si u afektu. Da ti koristiš sestrino dete za svoje nakaradne i devijantne veze, a onda da pšrelaziš preko toga. Pa ko si ti dečko? Pop**am se ja na tebe. Ako si ti spreman od jedine rođene sestre, koje treba da gledam kao da mi je rođeni sin, to mi je najveća familija koju imam. Je**te leb, ja svaki dan razmišljam šta ću malom kupiti i kako da se odužim za vreme koje nisam proveo sa njima. Ja uzimam dete u usta, da bih to prekršio, zbog svojih devijantnih veza. Da ja treba da izađem i da pogledam Bruna i ostale dečke. Da rešavam račune sa kojekakvima iz Crikvenice. Da ja sebi dozvolim da pogledam Bruna i ostale u oči i da mu kažu: "Šta je tebi dečko?". Da dozvolim da me Bruno pogleda razočarano u oči, zbog čega, zbog ovih splačinarki? Neću, ne pada mi napamet...Dozvoljavam da se moja porodica i Bruno crvene zbog mene. Nije on balavac! Ja bih za njega život dao, znam da me gleda kao brata. To je ozbiljan čovek, četvoro dece ima. Razumeš? - pričao je Car.

Foto: Prtintscreen Twitter

- Pa da - rekao je Zola.

- Da mi kaže: "Tebi pi**e planinare po mozgu. Nađi normalnu devojku i čuvaj je i voli, a ne kojekakve budaletine". Postao sam toliki šu**k, da to nije normalno - nastavio je Filip.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija