• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2022

22:41

OVI ZADRUGARI IMAJU NAJVEĆU ŠANSU ZA POBEDU U ZADRUZI 5! Ovaj učesnik je miljenik na MREŽAMA!

printscreen

Rijaliti

OVI ZADRUGARI IMAJU NAJVEĆU ŠANSU ZA POBEDU U ZADRUZI 5! Ovaj učesnik je miljenik na MREŽAMA!

Podeli vest

Prema mišljenju gledalaca, favoriti za pobedu u petoj sezoni "Zadruge" su: Viktorija Mitrović, Dalila Mujić, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Miki Đuričić

Fanovi rijalitija "Zadruga 5" broje sitno do finala popularnog šou programa koji je zakazan za sredinu jula, pa se već sada predviđa ko će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra, a ako je suditi prema komentarima i reakcijama publike, u trci će biti Viktorija Mitrović, Dalila MujićDejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Miki Đuričić koji je, po mišljenju mnogih, u ovoj sezoni pokazao koliko se promenio nabolje, pa je pokupio simpatije gledališta.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

- Dalila i Dejan su zavrteli priču još na početku pete sezone budući da su skladan brak odjednom pretvorili u glavnu priču nakon što je Dalila prevarila Dejana s Filipom Carem. Dragojević je posle nervnog sloma imao najveću podršku publike, dok je Dalila bila najomrženija žena na imanju zbog afere s Hrvatom. Kako je Mujićeva na kraju pokušavala da se pomiri s Dejanom, a to joj nije uspevalo, budući da nije mogao da joj oprosti prevaru, ona je nastavila vezu s Carem. U Dejanov život posle nekog vremena ulazi Aleks, s kojom do danas ima većinom skladan odnos, a kako mu je pomogla u teškim trenucima, zaradila je simpatije publike. Dalila, iako je najomrženija zbog svojih postupaka, ipak ima glasačko telo, pa je zato jedan od favorita i biće u trci za 50.000 evra - kaže izvor.

Viktorija Mitrović je u žiži javnosti otkako je zatrudnela s Markom Osmakčićem, a posle pretnji koje joj je uputio i ucena da treba da abortira dete postala je heroina.

Foto: printscreen

Viki Mitrović

- Viki zbog Marka prolazi kroz pakao. On je tuče na svakom koraku, a od kako je saznao da je trudna, tera je da abortira. Zbog toga je publika na njenoj strani, pa zbog velike podrške ima šanse da pobedi - kaže sagovornik i dodaje:

Foto: Marko Đoković

Miki Đuričić

- Najveće iznenađenje ove sezone je svakako Miki Đuričić! On je primer toga kako osoba može da se promeni nabolje, pa je u ovoj sezoni manji od makovog zrna. Miki je u prethodnim sezonama bivao diskvalifikovan zbog brutalnog nasilja prema drugim učesnicima, a otkako je postao otac i vodi porodični život, kao da je drugi čovek. Pčelar sada ima veliku podršku, pa nema sumnje da će u finalu biti tesno!

Foto: printscreen

Stefan Karić

Stefan Karić u ovoj sezoni jedan je od momaka koji je pokazao kako može da se bude u rijalitiju i bez skandala, pa zbog toga ima veliku podršku. On na društvenim mrežama ima na stotine stranica koje vode fanovi, a koji već sada prave strategije za glasanje kada superfinale dođe na red. Kariću poruke pozdrava najviše stižu kada su emisije uživo, pa je i on svestan toga koliku podršku ima.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mimi

pre 1 godinu

Po misljenju gledalaca SIGURNO NI DALILA NI VIKTORIJA NEMAJU SANSE. Ali s obzirom da su se obe "dale" po sto zescem sexu NE SUMNJAM DA IM JE VELIKI SEF OBECAO POBEDU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija