• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.06.2022

10:31

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NIKAD SREĆNIJI ZBOG KRISTININE TRUDNOĆE! Progovorio je i o porodičnoj tragediji njegove partnerke

Marko Đoković

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NIKAD SREĆNIJI ZBOG KRISTININE TRUDNOĆE! Progovorio je i o porodičnoj tragediji njegove partnerke

Podeli vest

Kristijan Golubović ne krije sreću otkako je saznao da će postati otac. Njegova izabranica Kristina Spalević će mu podariti još jednog sina. Bivši zadrugar se osvrnuo na porodicu emotivne partnerke pa je otkrio koje probleme imaju

U emisiji "Pitam za druga" pušten je snimak kada je Kristina Spalević otkrila pol deteta. Kristijan je na to rekao sledeće:

Foto: Youtube printscreeen

- Biću tata, kažem da je to fantastičan osećaj.- rekao je Kristijan i osvrnuo se na Kristininu tešku porodičnu priču.

- Ona je imala nesreću sa trećim burazerom, velika tragedija te porodice, borba neprestana. I onda, jedan dečkić, i njoj je bila uvek ta želja da ima prvo muško dete. Ja sam znala da je ona jaka, kako se šibamo. Ja sam želeo ćerku - kazao je Kristijan i dodao:

Foto: Zoran Sinko

- Međutim, njoj je Bog uslišio želju da ona ima svog zaštitnika kada ja zalutam i da mu da ime po meni i eto tako. Ima dve stavri u tome, prva je što moj sin Lazar je dijametarno drugačiji od mene. Nije se ložio na kriminal. Nadmašio me je u obilasku zemalja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija