• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2022

23:00

ZADRUGARI OSUDILI VIKTORIJU I ZOLU: Ološi, sram vas bilo! Haos u Beloj kući - evo šta su im poručili! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZADRUGARI OSUDILI VIKTORIJU I ZOLU: Ološi, sram vas bilo! Haos u Beloj kući - evo šta su im poručili! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugari su žestoko osudili Viktoriju Mitrović i Lazara Čolića Zolu, zato što su postali sve prisniji

MC Aleks dobila je priliku da tokom emisije "Gledanje snimaka" kaže svoje mišljenje po pitanju Viki i Zole, a zadrugarka nije imala lepe reči kada je njihov odnos u pitanju:

- Meni ovo nije smešno, ona se tu cereka. Imam osećaj da ona namerno udara kontru Marku i Neveni - rekla je MC Aleks.

Foto: printscreen

MC Aleks oplela po Viktoriji i Zoli

- Nisam bitna ja na klipu, nego Zola. Našla krpa zakrpu. Ne možeš da pričaš tako, ja ovde ne izjavljujem ništa, već on - dodala je Viki.

- Sram te bilo. Da imaš poštovanja prema situacijama u kojima je Nevena bila uz tebe, ne bi ovako radila. Ološu - poručila je zadrugarka.

- Ne možeš ti da me komentarišeš, zavlačila si Matoru. Jesi ti ološ? Ne može najveći ološ u rijalitiju da me komentariše. Kako je Matoroj? Gde si bila kad je Zola bio u vezi sa Miljanom, tad nisi skakala, nego si joj pomagala? - uzvratila je Viktorija.

- Ćutala si kad sam se pomirio sa Miljanom, još se družila sa njom. Pustio sam da pričaš da bi se videlo kako braniš Nevenu, a kakve si situacije imala sa Matorom. Da li smatraš da sve ovo lažem na snimku? - skočio je Zola.

- Da, smatram. Viktorija je bivša devojka od njegovog najboljeg prijatelja. Hteo je da se izvuče od utorka, pa je zato rekao da ima neku emociju. A Viki je kriva prema Neveni - istakla je MC Aleks.

Isto mišljenje o odnosu Viktorije i Zole ima i Nevena Savić:

Foto: printscreen

Nevena osudila Zolu i Viki

- Ovde vidimo dve osobe, jednu žensku koja je abortirala pre sedam dana i prala joj peškire - rekla je Nevena, pa dodala:

- Sa druge strane imao mušku osobu, koja se družila sa tim čovekom. Ja sam glupa, naivna i dobar čovek. Ja smatram da su jedno za drugu. Pokušali su mene da ukaljaju da bi sakrili sebe. Možda oni neće sad imati s**sualni odnos, ali to su dva ološa i dva đubreta najveća - dodala je Nevena Savić.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija