• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.07.2022

14:18

VIKI I ZOLA SE OPUSTILI! Osmakčić će POLUDETI kad vidi šta je uradio njegov drug! Javnost ZGROŽENA!

printscreen

Rijaliti

VIKI I ZOLA SE OPUSTILI! Osmakčić će POLUDETI kad vidi šta je uradio njegov drug! Javnost ZGROŽENA!

Podeli vest

Viktorija Mitrović je jutros završila u krevetu sa drugom svog bivšeg dečka, koji ju je ručno zadovoljio u programu uživo.

Viktorija Mitrović je po svemu sudeći prebolela Marka Osmakčića i vrlo brzo mu je našla zamenu. Prvo se nameračila da osvoji njegovog druga Lazara Čolića Zolu, zatim se na žurci ljubila sa Borom Santanom koji je na velelepno imanje u Šimanovcima ušao kao gost, da bi završila u krevetu opet sa - Zolom.

 

 

Čolić se ušunjao u Viktorijin krevet i počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela, pa odlučio da je ručno da je zavovolji dok se ona pravila da spava.

Ovaj video se vrlo brzo našao na društvenim mrežama, a publika je izuzetno negativno komentarisala njihovo ponašanje. Jedni su osuđivali Zolu jer je sve to uradio u momentu dok je Viki pod uticajem alkohola, dok drugi smatraju da Mitrovićevoj treba oduzeti starateljstvo zbog svega što je sebi dozvolila.  

"Ona uopšte nije pri svesti. Olešena je i spava. Užas!", "Buljava opet neka priča da je Osmakčić monstrum. Pih, zgadio mi se i ovaj Zola i svi ti ljudi", "Katastrofa. Viktoriji treba oduzeti starateljstvo pod hitno", "Ovo je strašno. Ona je pijana, a on... Užasno...", "Ko glasa za ovu profu*njaču? Odron! Žao mi je onog deteta", "Jel ona uopšte pri sebi? Jel zna šta se dešava sa njom? Ovo je katastrofa", "Ovaj klošar bi joj i šu*ak lizao samo da ima priču da uđe u 'Zadrugu 6'" - bili su samo neki od komentara, a kako je izgledala njihova vrela akcija možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija