• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.07.2022

19:33

MILAN MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Ovo je najstrašnije što sam čuo od učesnika Zadruge za svih pet sezona!

printscreen

Rijaliti

MILAN MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Ovo je najstrašnije što sam čuo od učesnika Zadruge za svih pet sezona!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević najviše vremena je proveo sa učesnicima "Zadruge 5", s obzirom da je vodio emisije Izbor potrčka, Pretres nedelje, Pitanja gledalaca i Gledanje snimaka, a sada je otkrio koji su momenti iz njegove perspektive obeležili ovu sezonu rijalitija

Koji momenat u Zadruzi i čija ispovest te je ostavila bez teksta?

- Ovu sezonu cu definitivno pamtiti po prebolnoj priči Viktorije Mitrović koja me je dovela do suza usred emisije. Nikako nisam mogao da se obuzdam. Monstrozno delo koje joj je učinjeno je nešto najstrašnije što sam čuo od učesnika Zadruge za svih pet sezona. Pored toga ono što me je onako muški potresalo su emotivni padovi i duševni lomovi Dejana Dragojevića u trenucima dok se rastavljao sa dušom suočen sa neverstvom voljene supruge Dalile. Te situacije nikada neću zaboraviti... - otkrio je Milan Milošević.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović

Top tri događaja koja su po tvom mišljenju obeležile Zadrugu 5?

- Mogao bih da navodim događaj za događajem kada bih se pošteno osvrnuo unazad sve od 5.septembra kada je počela ova skandalozna sezona prepuna svega i svačega. Top tri događaja svakako jeste priznanje Dalile Dragijević da je zaljubljena u drugog muškarca, Filipa Cara, zatim potpisivanje papira za razvod Dejana i Dalile, prekid trudnoće Viktorije Mitrović i način na koji je bukvalno saterana u ćosak od strane tadašnjeg partnera Marka Osmakčića koji je i bio otac tog nerođenog deteta.

Pored tužnih momenata, da li imaš neke smešne koji su po tvom mišljenju obeležili emisije koje si vodio?

- Bilo je mnogo smešnih situacija ove sezone, moram priznati da humora nije manjkalo i moram priznati da sve smešne momente pete sezone Zadruge pripisujem Miljani Kulić koja je ulaskom u rijaliti sa dečkom Bebicom napravila pravi šou program pogotovo u trenucima kada je uporedo bila i sa njim i sa Zolom. To su bila plakanja od smeha, a ove sezone su do suza mogli da me nasmeju i Miki Đuričić i Stefan Karić koji su na sebi svojstven način prepun ironije i sarkazma umeli da komentarišu zadrugare i situacije u kojima su se nalazili - pričao je Milan.

Foto: printscreen

Milan Milošević

Za koji par misliš da će opstati nakon rijalitija?

- Sandra Rešić i Anđelo Ranković su najsvežiji ljubavni par i mogu slobodno da kažem da njihova ljubav može da opstane i u spoljnom svetu vrlo lako. Predugo je trajalo muvanje među njima, oboje su svesni svojih kvaliteta i siguran sam da bi tu mogao i brak da padne, samo ukoliko ne dozvole da komentari drugih utiču na njih i njihov odnos - zaključio je Milan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17